Als je de foto bekijkt van deze KFC-maaltijd zie je in eerste instantie gewoon een KFC-maaltijd. Ziet er hartstikke echt uit toch? Maar schijn bedriegt, het zijn namelijk taarten! Deze superrealistische ‘maaltijd’ is gemaakt door Alice Munro, een Australische hobbybakker. Het kostte haart zo’n vijf tot zes uur om deze KFC-maaltijd te bakken en decoreren.

Een gewone KFC-maaltijd. Of toch niet?

Alles is taart
De stukken kip zijn stukjes cake die gedipt zijn in witte chocolade en daarna door cornflakes gerold. Bijna producten op de foto zijn nagemaakt, inclusief de fles cola van chocolade. De bak waar kip in wordt geserveerd is bekleed met fondant en eromheen zit eetbaar papier. Alleen het frietbakje en de sausbakjes zijn ‘echt’ van de KFC. Op de foto hieronder is te zien hoe alles er vanbinnen uitziet. Smullen!

Hoe maak je nu taart van een cola-fles? Zo dus!

Nadat ze de foto had gepost op internet kreeg Alice ontzettend veel reacties en ging hij viral. Naast dit KFC-kunstwerk maakt Alice wel vaker maaltijden na. Pizza, frietjes van de Mac, pancakes en kreeft. En het ziet er in eerste instantie zo echt uit! Check hier meer van haar supervette cakes!

Mmmmm….taart!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *