1. Kookboeken
  2. Wijnkenner word je zo.

Wijnkenner word je zo. van Ophélie Neiman

5/5

Heb je zin om de keuken in te duiken en nieuwe recepten uit te proberen maar zoek je daarvoor inspiratie uit een nieuw kookboek? Probeer dan eens Wijnkenner word je zo. van Ophélie Neiman. Een kookboek bestaande uit 216 pagina’s boordevol lekkere gerechten. Lees verder voor meer informatie over dit mooie kookboek van Ophélie Neiman.

Specificaties van het kookboek Wijnkenner word je zo.
HoofdauteurOphélie Neiman
Aantal pagina’s216
TaalNederlands
HoofduitgeverijGood Cook B.V.
Keuken
CategorieKookboeken Drankboeken Wijn Boeken

Omschrijving van het kookboek Wijnkenner word je zo. van Ophélie Neiman

Met Wijnkenner word je zo kun je de basis leren van alles wat er te weten is over wijn. Je leert hoe je wijn kunt proeven, hoe je de smaak kunt identificeren en wat je moet letten bij het kopen van wijn. Je krijgt tips over welke wijn bij welk gerecht past en leert wat de verschillende druivenrassen zijn. Daarnaast geeft het boek je ook een gedetailleerd overzicht van de druivenstreekbouw in heel Europa en andere wereldwijnen. Je leert alles over de kenmerken van de verschillende wijnen en krijgt uitgebreide informatie over de verschillende landen waar de wijn vandaan komt. Ook leer je de verschillende kwaliteitsniveaus van wijn, zodat je de juiste keuze kunt maken bij het kopen van wijn. Wijnkenner word je zo is een uitstekende gids voor iedereen die meer wil weten over wijn. Het boek is geschreven in een heldere en toegankelijke taal waardoor iedereen het boek makkelijk kan begrijpen. Je leert niet alleen alles wat er te weten is over wijn, maar je krijgt ook interessante informatie over de wijngaarden en de mensen die erachter zitten. Zo kan je na het lezen van dit boek met zelfvertrouwen wijnen selecteren en genieten van de beste wijnen!

Veelgestelde vragen over het kookboek Wijnkenner word je zo. van Ophélie Neiman

Het boek Wijnkenner word je zo. is geschreven door de auteur Ophélie Neiman. 

Het kookboek Wijnkenner word je zo. is geschreven in het Nederlands. Het kookboek is niet in andere talen verbrijgbaar.

Het kookboek Wijnkenner word je zo. bestaat uit 216 pagina’s. Voldoende pagina’s voor de lekkerste recepten.

Uitgeverij Good Cook B.V. heeft het kookboek Wijnkenner word je zo. van Ophélie Neiman uitgebracht. Het kookboek Wijnkenner word je zo. heeft het volgende EAN nummer meegekregen: 9789461431363.

Het kookboek Wijnkenner word je zo. van Ophélie Neiman valt in de categorie Kookboeken Drankboeken Wijn Boeken en de keuken is . Je zal hier dus heerlijke inspiratie uithalen. 

Bekijk nog meer heerlijke kookboeken