Het programma Heel Holland Bakt zal dit jaar later van start gaan. Normaal wordt het in september en oktober uitgezonden, maar dit jaar zal het vanaf november of december zijn. Dit zei presentator André van Duin in het ochtendprogramma van Radio 10.

De aandacht voor Halloween, Sinterklaas, Kerst en Oudjaar in die maanden, zal ook in het populaire bakprogramma centraal staan. André van Duin neemt voor het derde jaar de presentatie op zich.

Vorig jaar won Hans Spitsbaard Heel Holland Bakt. Bijna 3,5 miljoen mensen naar de uitzending van de finale van Heel Holland Bakt. De show werd afgelopen zomer opgenomen. Hans had de nacht voor de finale niet geslapen. Hij was vrij nerveus tijdens de de laatste dag, maar zette weer ware kunstwerken voor de jury neer. De technische opdracht noemde hij ‘hogere wiskunde’ en hij gebruikte zelfs een liniaal om het gebak op te meten. De laatste opdracht, zijn vierkante royal wedding cake viel goed in de smaak bij de jury. ‘Bijzonder lekker’, aldus Robèrt. ‘Een echte bruidstaart’, zei Janny. Voor de taart gebruikte Hans twee kilo boter. Klik hier om alles te lezen over de finale.

Mis je Heel Holland Bakt? En wil je de sfeer proeven van vorig seizoen? Klik dan hier voor de columns over de finale en andere uitzendingen van seizoen 5. 

Je kunt je nog steeds aanmelden als bakker voor het nieuwe seizoen. Klik hier voor meer informatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *