1. Kookboeken
  2. Van Boven in het wild zakboek.

Van Boven in het wild zakboek. van Yvette van Boven

5/5

Heb je zin om de keuken in te duiken en nieuwe recepten uit te proberen maar zoek je daarvoor inspiratie uit een nieuw kookboek? Probeer dan eens Van Boven in het wild zakboek. van Yvette van Boven. Een kookboek bestaande uit 160 pagina’s boordevol lekkere gerechten. Lees verder voor meer informatie over dit mooie kookboek van Yvette van Boven.

Specificaties van het kookboek Van Boven in het wild zakboek.
HoofdauteurYvette van Boven
Aantal pagina’s160
TaalNederlands
HoofduitgeverijNijgh & van Ditmar
Keuken
CategorieKookboeken Wetenschap & Natuur Biologie Planten Bloemen, Bomen & Planten Boeken

Omschrijving van het kookboek Van Boven in het wild zakboek. van Yvette van Boven

Met het Van Boven in het wild zakboek kunt u kennis maken met de heerlijke planten die de natuur voor ons klaar heeft staan. In dit boek zijn ruim 150 recepten opgenomen die u kunt maken met deze wilde ingrediënten. Van bijzondere kruidensoepen, tot de heerlijkste salades en van stoofschotels tot desserts. Het boek is een ware reis naar de natuur, waar u onderweg meer leert over de verschillende planten en kruiden die er te vinden zijn. Ook krijgt u tips over hoe u de planten kunt herkennen en verwerken, waardoor u meer leert over de natuur en uw kookkunsten kunt verfijnen. De prachtige foto's in dit boek zullen u verleiden om de recepten uit te proberen. De combinaties van kleuren en smaken zullen uw smaakpapillen verrassen. U kunt met dit boek koken van eenvoudige soepen tot meer complexe gerechten. Probeer het Van Boven in het wild zakboek en ervaar de kracht van de natuur in uw keuken.

Veelgestelde vragen over het kookboek Van Boven in het wild zakboek. van Yvette van Boven

Het boek Van Boven in het wild zakboek. is geschreven door de auteur Yvette van Boven. 

Het kookboek Van Boven in het wild zakboek. is geschreven in het Nederlands. Het kookboek is niet in andere talen verbrijgbaar.

Het kookboek Van Boven in het wild zakboek. bestaat uit 160 pagina’s. Voldoende pagina’s voor de lekkerste recepten.

Uitgeverij Nijgh & van Ditmar heeft het kookboek Van Boven in het wild zakboek. van Yvette van Boven uitgebracht. Het kookboek Van Boven in het wild zakboek. heeft het volgende EAN nummer meegekregen: 9789038811291.

Het kookboek Van Boven in het wild zakboek. van Yvette van Boven valt in de categorie Kookboeken Wetenschap & Natuur Biologie Planten Bloemen, Bomen & Planten Boeken en de keuken is . Je zal hier dus heerlijke inspiratie uithalen. 

Bekijk nog meer heerlijke kookboeken