1. Kookboeken
  2. Laura’s Bakery kinderbakboek Het Laura’s Bakery Kinderbakboek 2.

Laura’s Bakery kinderbakboek Het Laura's Bakery Kinderbakboek 2. van Laura Kieft

5/5

Heb je zin om de keuken in te duiken en nieuwe recepten uit te proberen maar zoek je daarvoor inspiratie uit een nieuw kookboek? Probeer dan eens Laura’s Bakery kinderbakboek Het Laura's Bakery Kinderbakboek 2. van Laura Kieft. Een kookboek bestaande uit 104 pagina’s boordevol lekkere gerechten. Lees verder voor meer informatie over dit mooie kookboek van Laura Kieft.

Specificaties van het kookboek Laura’s Bakery kinderbakboek Het Laura's Bakery Kinderbakboek 2.
HoofdauteurLaura Kieft
Aantal pagina’s104
TaalNederlands
HoofduitgeverijForte
Keuken
CategorieKookboeken Bakboeken Boeken

Omschrijving van het kookboek Laura’s Bakery kinderbakboek Het Laura's Bakery Kinderbakboek 2. van Laura Kieft

De tweede editie van Laura's Bakery Kinderbakboek is een must-have voor alle kinderen die van bakken houden. De 30 nieuwe recepten voor heerlijke taarten, cakes, koekjes, toetjes en hartige hapjes zullen de jongste bakkers zeker aanspreken. Het boek is geschreven met kinderen in gedachten, waardoor het lezen en begrijpen van de recepten eenvoudig is. De recepten zijn onderverdeeld in verschillende categorieën, zodat kinderen gemakkelijk kunnen navigeren en de juiste instructies kunnen vinden. De ingrediënten en de voorbereidingstijd staan bij elk recept vermeld, zodat kinderen precies weten wat er nodig is om te beginnen aan hun bakavontuur. Verder staan alle recepten in deze editie boordevol tips en trucs, zodat kinderen hun baksels nog lekkerder kunnen maken. Het Laura's Bakery Kinderbakboek 2 is een perfect geschenk voor alle kinderen die van bakken houden. Van taarten en cakes tot koekjes, toetjes en hartige hapjes, dit kinderbakboek zal zeker de jongste bakkers inspireren.

Veelgestelde vragen over het kookboek Laura’s Bakery kinderbakboek Het Laura's Bakery Kinderbakboek 2. van Laura Kieft

Het boek Laura’s Bakery kinderbakboek Het Laura's Bakery Kinderbakboek 2. is geschreven door de auteur Laura Kieft. 

Het kookboek Laura’s Bakery kinderbakboek Het Laura's Bakery Kinderbakboek 2. is geschreven in het Nederlands. Het kookboek is niet in andere talen verbrijgbaar.

Het kookboek Laura’s Bakery kinderbakboek Het Laura's Bakery Kinderbakboek 2. bestaat uit 104 pagina’s. Voldoende pagina’s voor de lekkerste recepten.

Uitgeverij Forte heeft het kookboek Laura’s Bakery kinderbakboek Het Laura's Bakery Kinderbakboek 2. van Laura Kieft uitgebracht. Het kookboek Laura’s Bakery kinderbakboek Het Laura's Bakery Kinderbakboek 2. heeft het volgende EAN nummer meegekregen: 9789000379668.

Het kookboek Laura’s Bakery kinderbakboek Het Laura's Bakery Kinderbakboek 2. van Laura Kieft valt in de categorie Kookboeken Bakboeken Boeken en de keuken is . Je zal hier dus heerlijke inspiratie uithalen. 

Bekijk nog meer heerlijke kookboeken