1. ETNA OS916MZ.

ETNA OS916MZ. oven

5/5

Met de ETNA OS916MZ. oven maak je de lekkerste ovengerechten. Deze oven is vooral geschikt voor de volgende maaltijden Extra krokante ovenbroodjes, Grote stukken vlees garen, Taart bakken, Vlees nauwkeurig braden, Zelfgemaakte pizza. De ETNA OS916MZ. oven is geschikt als Inbouw oven in de keuken en is 59,5 cm breed, 56,4 cm diep en 59,5 cm hoog. De oven is beschikbaar in de kleur Zwart.

Specificaties van de ETNA OS916MZ. oven

 

Plaatsing van de ovenInbouw
Afmetingen59,5 cm breedte, 59,5 cm hoogte en 56,4 cm diepte.
Inhoud77 l
Gewicht29,1 kg
KleurZwart
Aantal automatische programma’sUnknown
Standaard meegeleverdBakplaat, Handleiding, Installatiemateriaal, Ovenrooster
Oven/magnetron functiesGrill, Oven, Stoom
Type ovenfunctiesBovenwarmte, Crispfunctie, Gelijktijdige boven- en onderwarmte, Grill, Hetelucht, Onderwarmte, Pizzastand, Stoom
Aanbevolen voor type etenExtra krokante ovenbroodjes, Grote stukken vlees garen, Taart bakken, Vlees nauwkeurig braden, Zelfgemaakte pizza

 

Omschrijving van de ETNA OS916MZ. oven

Met de ETNA OS916MZ combi stoomoven maak je knapperige broodjes. Deze oven heeft de SteamAssist-functie, waardoor je stoom kunt toevoegen tijdens het bakproces. Zo krijgen taarten en broodjes een krokante buitenkant met een zacht binnenste. Met een inhoud van 77 liter heb je genoeg ruimte voor ovenschalen en pizza´s. Met 40 automatische programma's weet je zeker dat je het juiste instellingen kiest voor jouw gerecht. Met StepBake stel je de juiste oveninstellingen in en de oven schakelt aan het einde automatisch over op gratineren. Zo krijgt jouw nachoschotel die perfecte krokante kaaslaag. Met de hydrolyse-functie maakt de oven zichzelf schoon met waterdamp, waardoor jij geen tijd hoeft te besteden aan het schoonmaken van de oven.

Pluspunten
  • Met het hydrolyse-reinigingssysteem weekt de oven vuil los met stoom. Met een topklasse bereidingskwaliteit heb je veel mogelijkheden voor het bereiden van gerechten. Dankzij het topklasse gebruiksgemak bedien je de oven erg gemakkelijk.

Minpunten
  • De stoomfunctie is alleen geschikt voor het rijzen van deeg of het bakken van brood.

Veelgestelde vragen over de ETNA OS916MZ. oven

De ETNA OS916MZ. heeft de volgende afmetingen: 59,5 cm breedte, 59,5 cm hoogte en 56,4 cm diepte. De ETNA OS916MZ. oven weegt 29,1 kg. 

De ETNA OS916MZ. oven heeft een inhoud van 77 l. Voldoende ruimte voor het bakken van lekkere taarten en stoven van ovenschotels.

De ETNA OS916MZ. oven heeft Unknown automatische programma’s. Dat maakt bakken, grillen en stoven nog makkelijker.

De ETNA OS916MZ. oven is Zwart van kleur. Momenteel zijn er geen andere kleuren verkrijgbaar. 

Bij de aankoop van deze ETNA OS916MZ. oven krijg je standaard de volgende onderdelen meegeleverd: Bakplaat, Handleiding, Installatiemateriaal, Ovenrooster.

Deze ETNA OS916MZ. oven heeft de volgende functies: Grill, Oven, Stoom. Hierin kan je dus vele diverse maaltijden in bereiden.

De aanbevolen maaltijden voor deze ETNA OS916MZ. oven zijn: Extra krokante ovenbroodjes, Grote stukken vlees garen, Taart bakken, Vlees nauwkeurig braden, Zelfgemaakte pizza.

Alternatieven voor deze ETNA OS916MZ. oven