1. Kookboeken
  2. Salt, Fat, Acid, Heat.

Salt, Fat, Acid, Heat. van Samin Nosrat

5/5

Heb je zin om de keuken in te duiken en nieuwe recepten uit te proberen maar zoek je daarvoor inspiratie uit een nieuw kookboek? Probeer dan eens Salt, Fat, Acid, Heat. van Samin Nosrat. Een kookboek bestaande uit 480 pagina’s boordevol lekkere gerechten. Lees verder voor meer informatie over dit mooie kookboek van Samin Nosrat.

Specificaties van het kookboek Salt, Fat, Acid, Heat.
HoofdauteurSamin Nosrat
Aantal pagina’s480
TaalEngels
HoofduitgeverijCanongate
Keuken
CategorieKookboeken Boeken

Omschrijving van het kookboek Salt, Fat, Acid, Heat. van Samin Nosrat

Salt, Fat, Acid, Heat is nu ook een major Netflix documentaire, een krantenwinnaar en een New York Times bestseller. Aan het begin van haar carrière merkte Samin Nosrat dat er bij het koken in de chaos van de keuken altijd vier essentiële principes waren waar de chef-koks op terugvielen om hun gerechten te verbeteren: Zout, Vet, Zuur en Warmte. Door deze vier variabelen onder de knie te krijgen, kreeg Samin het vertrouwen om instinctief te koken met welke ingrediënten dan ook. Met haar simpele maar revolutionaire methode leert ze zowel professionals als amateurs om instinctief te koken. Of je nu je vinaigrette wilt balanceren, je geroosterde groenten perfect wilt karamelliseren of je stews wilt smelten tot een zacht en smakelijk gerecht, Samins canon van 100 essentiële recepten en hun vele variaties zal je leren hoe je dat doet.

Veelgestelde vragen over het kookboek Salt, Fat, Acid, Heat. van Samin Nosrat

Het boek Salt, Fat, Acid, Heat. is geschreven door de auteur Samin Nosrat. 

Het kookboek Salt, Fat, Acid, Heat. is geschreven in het Engels. Het kookboek is niet in andere talen verbrijgbaar.

Het kookboek Salt, Fat, Acid, Heat. bestaat uit 480 pagina’s. Voldoende pagina’s voor de lekkerste recepten.

Uitgeverij Canongate heeft het kookboek Salt, Fat, Acid, Heat. van Samin Nosrat uitgebracht. Het kookboek Salt, Fat, Acid, Heat. heeft het volgende EAN nummer meegekregen: 9781782112303.

Het kookboek Salt, Fat, Acid, Heat. van Samin Nosrat valt in de categorie Kookboeken Boeken en de keuken is . Je zal hier dus heerlijke inspiratie uithalen. 

Bekijk nog meer heerlijke kookboeken