1. Kookboeken
  2. Kookbijbels Veganbijbel.

Kookbijbels Veganbijbel. van

5/5

Heb je zin om de keuken in te duiken en nieuwe recepten uit te proberen maar zoek je daarvoor inspiratie uit een nieuw kookboek? Probeer dan eens Kookbijbels Veganbijbel. van . Een kookboek bestaande uit pagina’s boordevol lekkere gerechten. Lees verder voor meer informatie over dit mooie kookboek van .

Specificaties van het kookboek Kookbijbels Veganbijbel.
Hoofdauteur
Aantal pagina’s
TaalNederlands
Hoofduitgeverij
Keuken
CategorieKookboeken Boeken

Omschrijving van het kookboek Kookbijbels Veganbijbel. van

Met de Kookbijbels Veganbijbel wordt koken met plantaardige ingrediënten een genot. Tessa Moorman van The Green Happiness laat met deze kookbijbel zien wat er allemaal mogelijk is met plantaardig eten. Deze kookbijbel bevat meer dan 150 gerechten, met heldere instructies en stap-voor-stapfotografie. Of je nu een beginnende of gevorderde kok bent, de Kookbijbels Veganbijbel laat je kennismaken met allerlei nieuwe smaken. Met deze kookbijbel maak je heerlijke bietenburgers, chocolademousse, pompoenlasagne of kaneelbroodjes. Deze kookbijbel is een verrassend en leerzaam naslagwerk. Met de Kookbijbels Veganbijbel maak je bovendien gezond eten dat niet alleen lekker, maar ook voedzaam is. De gerechten zijn gemaakt met natuurlijke ingrediënten, zonder geraffineerde suikers of vetten. Door deze gezonde recepten krijg je energie en kan je genieten van heerlijke maaltijden die goed zijn voor je lichaam. De Kookbijbels Veganbijbel is een must-have voor elke veganist of voor iedereen die op zoek is naar smakelijke plantaardige maaltijden.

Veelgestelde vragen over het kookboek Kookbijbels Veganbijbel. van

Het boek Kookbijbels Veganbijbel. is geschreven door de auteur . 

Het kookboek Kookbijbels Veganbijbel. is geschreven in het Nederlands. Het kookboek is niet in andere talen verbrijgbaar.

Het kookboek Kookbijbels Veganbijbel. bestaat uit pagina’s. Voldoende pagina’s voor de lekkerste recepten.

Uitgeverij heeft het kookboek Kookbijbels Veganbijbel. van uitgebracht. Het kookboek Kookbijbels Veganbijbel. heeft het volgende EAN nummer meegekregen: .

Het kookboek Kookbijbels Veganbijbel. van valt in de categorie Kookboeken Boeken en de keuken is . Je zal hier dus heerlijke inspiratie uithalen. 

Bekijk nog meer heerlijke kookboeken