1. Kookboeken
  2. Eet als een expert.

Eet als een expert. van Marijke Berkenpas

5/5

Heb je zin om de keuken in te duiken en nieuwe recepten uit te proberen maar zoek je daarvoor inspiratie uit een nieuw kookboek? Probeer dan eens Eet als een expert. van Marijke Berkenpas. Een kookboek bestaande uit 176 pagina’s boordevol lekkere gerechten. Lees verder voor meer informatie over dit mooie kookboek van Marijke Berkenpas.

Specificaties van het kookboek Eet als een expert.
HoofdauteurMarijke Berkenpas
Aantal pagina’s176
TaalNederlands
HoofduitgeverijKosmos Uitgevers
Keuken
CategorieKookboeken Dieet & Gezond Boeken

Omschrijving van het kookboek Eet als een expert. van Marijke Berkenpas

Met Eet als een expert heb je een complete set aan gereedschappen en informatie om gezonder te eten. Deze set bestaat uit een uitgebreid kookboek met recepten, een praktisch weekmenu, een voedingsschema dat je precies laat zien wat je nodig hebt en een kookvideo om je te inspireren. Met Eet als een expert kun je jouw eetgewoonten veranderen en je leert alles wat je moet weten over voeding. Het biedt informatie over de voedingswaarde van de producten die je koopt en helpt je om je vermogen om gezond te koken en te eten te verbeteren. Het boek bevat ook tips over het vermijden van verzadigd vet en het verminderen van het suikergebruik. Daarnaast bevat het praktische tips over het kiezen van producten met een lage energiedichtheid en het toevoegen van verschillende voedingsstoffen aan je dagelijkse voeding. Met Eet als een expert leer je hoe je een gezond, gevarieerd dieet kunt samenstellen. Je leert hoe je je lichaam voedt met de juiste voedingsstoffen en hoe je gezondere keuzes kunt maken. Je krijgt ook handige tips over het verbeteren van je eetgewoonten en het maken van verstandige voedselkeuzes.

Veelgestelde vragen over het kookboek Eet als een expert. van Marijke Berkenpas

Het boek Eet als een expert. is geschreven door de auteur Marijke Berkenpas. 

Het kookboek Eet als een expert. is geschreven in het Nederlands. Het kookboek is niet in andere talen verbrijgbaar.

Het kookboek Eet als een expert. bestaat uit 176 pagina’s. Voldoende pagina’s voor de lekkerste recepten.

Uitgeverij Kosmos Uitgevers heeft het kookboek Eet als een expert. van Marijke Berkenpas uitgebracht. Het kookboek Eet als een expert. heeft het volgende EAN nummer meegekregen: 9789021571539.

Het kookboek Eet als een expert. van Marijke Berkenpas valt in de categorie Kookboeken Dieet & Gezond Boeken en de keuken is . Je zal hier dus heerlijke inspiratie uithalen. 

Bekijk nog meer heerlijke kookboeken