Koken

In Nederland is Moederdag heel populair, maar hoe zit het eigenlijk met Vaderdag? Wordt er minder aan de vaders gedacht of lijkt dat maar zo? Heb jij iets speciaals gepland op deze speciale dag in juni? Zo niet, dan wordt het tijd om je vader, vriend of man eens lekker te verwennen met een heerlijk zelfgemaakt baksel. Hieronder tips met allerlei lekkers waar vaders zeker van gaan smullen! Wordt het een een mierzoete of heel hartige Vaderdag dit keer? Je hoeft trouwens niet te wachten tot die speciale dag om hem te verwennen. Dat kan ook gewoon een keer ‘zo maar’ of in het weekend! Hop, naar de keuken en begin alvast met bakken voor vader!

Ben je na het eten van jouw homemade baksel toe aan een leuke activiteit in de buitenlucht? Ga heerlijk uitwaaien op een fiets of scooter in Zeeland! Je kunt deze huren bij Scooter Huren Zeeland. Ook superleuk als Vaderdag-cadeau. Ervaar het ultieme gevoel van vrijheid, snuif de zilte zeelucht in en geniet!

 1. Quiches
  Is hij gek op hartig? Dan is een quiche wel iets om mee aan de slag te gaan! In dit artikel vind je vijf keer een quiche, speciaal voor vaderdag! Wat dacht je van een variant met asperges? Of heeft hij liever salami? Check ze hier
 2. Mmmmm…..met aardbeien
  Bij een moeder gaan we er bijna automatisch van uit dat ze gek is op zoet. Maar ook vaders kunnen zeker genieten van zoete baksels. Wat extra lekker is tijdens deze tijd van het jaar, zijn baksels met aardbeien. Nu zijn ze ontzettend smaakvol, dus ga er lekker mee aan de bak!
 3. Een ontbijtje
  Wakker worden met een heerlijk ontbijt, daar kan een vader toch alleen maar van dromen? Wordt hij blij van pancakes? Of heeft hij liever wafels? Wat ook lekker is: zelfgebakken brood! Check hier de #fingerlickinggood ontbijttips, inclusief iets met chocolade.
 4. De taart met Radler
  Is jouw man , vriend of vader gek op frisse drankjes? Dan is de kwarktaart met Radler een heel goed idee. Deze bakmix van HomeMade is ondertussen al bijna twee jaar verkrijgbaar en nog steeds zeer populair. Serveer er een lekker koele Radler bij en zijn dag kan niet meer stuk!
 5. Een gevulde slof met iets wat hij lekker vindt
  Wat zo lekker is aan een slof is dat je hem kunt vullen met eigenlijk alles wat hij (of jij) lekker vindt. Snoepjes, stroopwafels, advocaat en fruit. Een fantastisch recept kun je vinden op de website van Rutger Bakt. Minislofjes met cheesecake en kersen. Ohhh yummy! Bak een slof met de superhandige bakringen van bakker Niels.
 6. Jaaaa……pizza!
  Pizza is altijd een goed idee. Je kunt hem helemaal zelf maken, tot het deeg toe, maar er zijn ook kant en klare bodems. Het is maar net hoe veel tijd je hebt 😉 Pizza-inspiratie nodig? Op de website van Lekker & Simpel vind je overheerlijke recepten – van plaatpizza met broccoli tot een gyros pizza. De-li-ci-ous!
Jaaaa……pizzaaaa!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *