1. Kookboeken
  2. BBQ recepten voor op een kamado.

BBQ recepten voor op een kamado. van Julius Jaspers

5/5

Heb je zin om de keuken in te duiken en nieuwe recepten uit te proberen maar zoek je daarvoor inspiratie uit een nieuw kookboek? Probeer dan eens BBQ recepten voor op een kamado. van Julius Jaspers. Een kookboek bestaande uit 224 pagina’s boordevol lekkere gerechten. Lees verder voor meer informatie over dit mooie kookboek van Julius Jaspers.

Specificaties van het kookboek BBQ recepten voor op een kamado.
HoofdauteurJulius Jaspers
Aantal pagina’s224
TaalNederlands
HoofduitgeverijCarrera
Keuken
CategorieKookboeken Boeken

Omschrijving van het kookboek BBQ recepten voor op een kamado. van Julius Jaspers

Met dit boek heb je een uitgebreide verzameling van meer dan 100 BBQ-recepten waarmee je voedsel kunt bereiden op een kamado. Onder de recepten bevinden zich veel klassiekers zoals pulled pork en ribs, maar ook meer creatieve gerechten zoals pizza's, brood en andere zoete lekkernijen. Julius, de auteur, neemt je mee in de wereld van de kamado-BBQ met duidelijke instructies en technieken om het meeste uit je kamado te halen. Je leert niet alleen hoe je de temperatuur kunt reguleren, maar ook hoe je de beste resultaten krijgt met het bereiden van de verschillende gerechten. Met dit boek maak je meer dan alleen een BBQ, maar heb je een kookervaring die je nooit zult vergeten!

Veelgestelde vragen over het kookboek BBQ recepten voor op een kamado. van Julius Jaspers

Het boek BBQ recepten voor op een kamado. is geschreven door de auteur Julius Jaspers. 

Het kookboek BBQ recepten voor op een kamado. is geschreven in het Nederlands. Het kookboek is niet in andere talen verbrijgbaar.

Het kookboek BBQ recepten voor op een kamado. bestaat uit 224 pagina’s. Voldoende pagina’s voor de lekkerste recepten.

Uitgeverij Carrera heeft het kookboek BBQ recepten voor op een kamado. van Julius Jaspers uitgebracht. Het kookboek BBQ recepten voor op een kamado. heeft het volgende EAN nummer meegekregen: 9789048861965.

Het kookboek BBQ recepten voor op een kamado. van Julius Jaspers valt in de categorie Kookboeken Boeken en de keuken is . Je zal hier dus heerlijke inspiratie uithalen. 

Bekijk nog meer heerlijke kookboeken