1. Kookboeken
  2. The Pasta Queen.

The Pasta Queen. van Nadia Caterina Munno

5/5

Heb je zin om de keuken in te duiken en nieuwe recepten uit te proberen maar zoek je daarvoor inspiratie uit een nieuw kookboek? Probeer dan eens The Pasta Queen. van Nadia Caterina Munno. Een kookboek bestaande uit 288 pagina’s boordevol lekkere gerechten. Lees verder voor meer informatie over dit mooie kookboek van Nadia Caterina Munno.

Specificaties van het kookboek The Pasta Queen.
HoofdauteurNadia Caterina Munno
Aantal pagina’s288
TaalEngels
HoofduitgeverijGallery Books
Keuken
CategorieKookboeken Biografieën & Waargebeurd Media & Entertainment Boeken

Omschrijving van het kookboek The Pasta Queen. van Nadia Caterina Munno

De Pasta Koningin. Nadia Caterina Munno, ook wel bekend als 'De Pasta Koningin', is een TikTok sensatie en geliefde thuiskok die een kookboek presenteert met nooit eerder gedeelde recepten. Deze recepten zijn bedoeld om de kenmerkende pasta tips en trucs te delen die 100% authentiek zijn voor de Italiaanse tradities. De recepten zijn net zo prachtig als jij! De recepten kunnen worden gebruikt voor een verscheidenheid aan maaltijden, zoals ontbijt, lunch, diner en zelfs snacks. Er is ook een uitgebreide sectie met ingrediënten die je nodig hebt om de meest heerlijke pasta gerechten te maken. In dit boek kun je ook de beste tips leren voor het kiezen van de juiste ingrediënten en het koken ervan. Bovendien kun je ook leren hoe je de meest originele gerechten uit de recepten kunt maken, zodat je een kleurrijk en smakelijk menu kunt samenstellen.

Veelgestelde vragen over het kookboek The Pasta Queen. van Nadia Caterina Munno

Het boek The Pasta Queen. is geschreven door de auteur Nadia Caterina Munno. 

Het kookboek The Pasta Queen. is geschreven in het Engels. Het kookboek is niet in andere talen verbrijgbaar.

Het kookboek The Pasta Queen. bestaat uit 288 pagina’s. Voldoende pagina’s voor de lekkerste recepten.

Uitgeverij Gallery Books heeft het kookboek The Pasta Queen. van Nadia Caterina Munno uitgebracht. Het kookboek The Pasta Queen. heeft het volgende EAN nummer meegekregen: 9781982195151.

Het kookboek The Pasta Queen. van Nadia Caterina Munno valt in de categorie Kookboeken Biografieën & Waargebeurd Media & Entertainment Boeken en de keuken is . Je zal hier dus heerlijke inspiratie uithalen. 

Bekijk nog meer heerlijke kookboeken