1. Kookboeken
  2. Keukenhelden Slowcooker.

Keukenhelden Slowcooker. van

5/5

Heb je zin om de keuken in te duiken en nieuwe recepten uit te proberen maar zoek je daarvoor inspiratie uit een nieuw kookboek? Probeer dan eens Keukenhelden Slowcooker. van . Een kookboek bestaande uit 80 pagina’s boordevol lekkere gerechten. Lees verder voor meer informatie over dit mooie kookboek van .

Specificaties van het kookboek Keukenhelden Slowcooker.
Hoofdauteur
Aantal pagina’s80
TaalNederlands
HoofduitgeverijKosmos Uitgevers
Keuken
CategorieKookboeken Boeken

Omschrijving van het kookboek Keukenhelden Slowcooker. van

Keukenhelden - Slow Cooker verandert je doordeweekse avonden in een culinaire ervaring! Met deze Slowcooker zet je in een handomdraai een heerlijk en voedzaam gerecht op tafel. De speciale slowcooker-technologie maakt het mogelijk om met minimale bereidingstijd maaltijden te bereiden die eruit zien en smaken alsof ze urenlang gekookt zijn. Met Keukenhelden - Slow Cooker maak je de lekkerste maaltijden voor elke dag! Van klassieke curry’s en soepen tot stoofgerechten, er is voor ieder wat wils. Ieder gerecht is gebaseerd op de beste ingrediënten en bevat de juiste hoeveelheid smaak en textuur. Als je op zoek bent naar verschillende manieren om je familie te verrassen met heerlijke maaltijden, dan is de Keukenhelden - Slow Cooker perfect voor jou!

Veelgestelde vragen over het kookboek Keukenhelden Slowcooker. van

Het boek Keukenhelden Slowcooker. is geschreven door de auteur . 

Het kookboek Keukenhelden Slowcooker. is geschreven in het Nederlands. Het kookboek is niet in andere talen verbrijgbaar.

Het kookboek Keukenhelden Slowcooker. bestaat uit 80 pagina’s. Voldoende pagina’s voor de lekkerste recepten.

Uitgeverij Kosmos Uitgevers heeft het kookboek Keukenhelden Slowcooker. van uitgebracht. Het kookboek Keukenhelden Slowcooker. heeft het volgende EAN nummer meegekregen: 9789043930024.

Het kookboek Keukenhelden Slowcooker. van valt in de categorie Kookboeken Boeken en de keuken is . Je zal hier dus heerlijke inspiratie uithalen. 

Bekijk nog meer heerlijke kookboeken