1. Kookboeken
  2. Jaarrond.

Jaarrond. van Yvette van Boven

5/5

Heb je zin om de keuken in te duiken en nieuwe recepten uit te proberen maar zoek je daarvoor inspiratie uit een nieuw kookboek? Probeer dan eens Jaarrond. van Yvette van Boven. Een kookboek bestaande uit 256 pagina’s boordevol lekkere gerechten. Lees verder voor meer informatie over dit mooie kookboek van Yvette van Boven.

Specificaties van het kookboek Jaarrond.
HoofdauteurYvette van Boven
Aantal pagina’s256
TaalNederlands
HoofduitgeverijNijgh & van Ditmar
Keuken
CategorieKookboeken Bekende chefs Dieet & Gezond Boeken

Omschrijving van het kookboek Jaarrond. van Yvette van Boven

Jaarrond is een kookboek vol lekkere recepten van Yvette van Boven. In dit boek vind je seizoensgebonden gerechten die gemakkelijk te bereiden zijn. Yvette kookt voornamelijk met groenten, soms met vis en af en toe een stukje vlees. Geen verse tomaten of aardbeien in de winter, maar wel verrassende bereidingen van kool, spruiten of knolselderij. Elk recept is anders, maar eenvoudig te bereiden. Er wordt gebruik gemaakt van alledaagse ingrediënten die op vele manieren kunnen worden bereid. De recepten zijn zowel lekker als origineel en het boek is een inspiratiebron voor iedereen die graag kookt.

Veelgestelde vragen over het kookboek Jaarrond. van Yvette van Boven

Het boek Jaarrond. is geschreven door de auteur Yvette van Boven. 

Het kookboek Jaarrond. is geschreven in het Nederlands. Het kookboek is niet in andere talen verbrijgbaar.

Het kookboek Jaarrond. bestaat uit 256 pagina’s. Voldoende pagina’s voor de lekkerste recepten.

Uitgeverij Nijgh & van Ditmar heeft het kookboek Jaarrond. van Yvette van Boven uitgebracht. Het kookboek Jaarrond. heeft het volgende EAN nummer meegekregen: 9789038813257.

Het kookboek Jaarrond. van Yvette van Boven valt in de categorie Kookboeken Bekende chefs Dieet & Gezond Boeken en de keuken is . Je zal hier dus heerlijke inspiratie uithalen. 

Bekijk nog meer heerlijke kookboeken