Het eten van brownies is een fantastisch genietmomentje en een traktatie voor je smaakpapillen. Sommige mensen zouden deze lekkernij het liefst elke week bakken. Brownies maken lijkt heel makkelijk, maar er zijn zaken waar je rekening mee moet houden als je de perfecte brownies wilt bakken. Yummy.ph geeft je de volgende tips:

1. Bespaar niet op de chocolade! Dit is hét moment om de goede kwaliteit pure chocolade te gebruiken. Onthoud: chocolade is de ‘held’ als je brownies bakt.

2. Wees geduldig. Natuurlijk wil je meteen je tanden zetten in de brownies zodra ze uit de oven komen. Maar wacht even tot ze afgekoeld zijn. Op die manier zijn ze makkelijker aan te snijden en heerlijk smeuïg!

 

3. Voeg een beetje koffie toe. Koffie zorgt voor een nog lekkerdere smaak van de chocolade. Twee eetlepels met vers gezette koffie toevoegen aan het baksel zorgt voor een verrassende smaaksensatie!

4. Voeg noten toe. Pecannoten, walnoten, cashewnoten – ze passen allemaal perfect bij brownies. Ze maken de chocoladesensatie compleet en zorgen voor een extra bite in de oh zo smeuïge brownies.

Er zijn nóg vier tips voor de perfecte brownies! Wil je ze weten? Klik dan hier om het artikel van Yummy.ph te lezen.

Kun je niet wachten om aan de slag te gaan met brownies? In het filmpje onderin het artikel zie je hoe een je een heerlijke chocolade brownie met frambozen en pecannoten wordt gemaakt. Op de website van Made By Ellen lees je welke producten je voor dit recept precies nodig hebt en hoe je te werk gaat.

Chocoholics opgelet! Jij wilt vast Brownies met ganache. Nummer vier in dit artikel is voor jou!

Van het kijken naar dit filmpje loopt het water je al in de mond. Yummy! 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *