1. Kookboeken
  2. Cocina Nikkei.

Cocina Nikkei. van Katinka Lansink Dodero

5/5

Heb je zin om de keuken in te duiken en nieuwe recepten uit te proberen maar zoek je daarvoor inspiratie uit een nieuw kookboek? Probeer dan eens Cocina Nikkei. van Katinka Lansink Dodero. Een kookboek bestaande uit 224 pagina’s boordevol lekkere gerechten. Lees verder voor meer informatie over dit mooie kookboek van Katinka Lansink Dodero.

Specificaties van het kookboek Cocina Nikkei.
HoofdauteurKatinka Lansink Dodero
Aantal pagina’s224
TaalNederlands
HoofduitgeverijLuitingh-Sijthoff
KeukenLatijns Amerikaans
CategorieKookboeken Boeken

Omschrijving van het kookboek Cocina Nikkei. van Katinka Lansink Dodero

Cocina Nikkei is een uniek kookboek dat de kleurrijke Peruaanse en Japanse keuken combineert. Deze samenvoeging van verschillende culturen resulteert in een verrassende fusionkeuken. In het boek vind je een grote diversiteit aan gerechten, afkomstig uit Peru en Japan. Het boek bevat ook interessante verhalen en informatie over de cultuur en geschiedenis van beide landen. Het boek biedt je de unieke mogelijkheid om zowel Japanse als Peruaanse kooktechnieken te verkennen, terwijl je wordt meegenomen op een culinaire reis. Cocina Nikkei is een must-have voor iedereen die zijn kookkennis wil uitbreiden en nieuwe smaken wil ervaren. Als je houdt van experimenteren met ingrediënten, zul je verrast worden door de kleurrijke recepten die Cocina Nikkei je te bieden heeft.

Veelgestelde vragen over het kookboek Cocina Nikkei. van Katinka Lansink Dodero

Het boek Cocina Nikkei. is geschreven door de auteur Katinka Lansink Dodero. 

Het kookboek Cocina Nikkei. is geschreven in het Nederlands. Het kookboek is niet in andere talen verbrijgbaar.

Het kookboek Cocina Nikkei. bestaat uit 224 pagina’s. Voldoende pagina’s voor de lekkerste recepten.

Uitgeverij Luitingh-Sijthoff heeft het kookboek Cocina Nikkei. van Katinka Lansink Dodero uitgebracht. Het kookboek Cocina Nikkei. heeft het volgende EAN nummer meegekregen: 9789021036267.

Het kookboek Cocina Nikkei. van Katinka Lansink Dodero valt in de categorie Kookboeken Boeken en de keuken is Latijns Amerikaans. Je zal hier dus heerlijke inspiratie uithalen. 

Bekijk nog meer heerlijke kookboeken