1. Kookboeken
  2. De VIV Methode Herstel je gewicht.

De VIV Methode Herstel je gewicht. van Vivian Reijs

5/5

Heb je zin om de keuken in te duiken en nieuwe recepten uit te proberen maar zoek je daarvoor inspiratie uit een nieuw kookboek? Probeer dan eens De VIV Methode Herstel je gewicht. van Vivian Reijs. Een kookboek bestaande uit 232 pagina’s boordevol lekkere gerechten. Lees verder voor meer informatie over dit mooie kookboek van Vivian Reijs.

Specificaties van het kookboek De VIV Methode Herstel je gewicht.
HoofdauteurVivian Reijs
Aantal pagina’s232
TaalNederlands
HoofduitgeverijKosmos Uitgevers
Keuken
CategorieKookboeken Gezondheid & Lichaam Gezondheid van vrouwen Dieet & Gezond Boeken

Omschrijving van het kookboek De VIV Methode Herstel je gewicht. van Vivian Reijs

De VIV Methode Herstel je gewicht is de ultieme leidraad voor iedereen die langdurig wil afvallen. Met deze methode leer je hoe je je lichaam optimaal kunt voeden, zodat je je hormonen de baas wordt en je op een duurzame manier kunt afvallen. In de VIV Methode Herstel je gewicht krijg je de kennis en inzichten die je nodig hebt om op een gezonde manier af te vallen. Je krijgt tips over hoe je je voeding kunt aanpassen en krijgt adviezen over hoe je je leefstijl kunt veranderen, zodat je blijvend slank, energieker en fitter kunt worden. Je krijgt ook toegang tot de online community, waar je tips van anderen krijgt die de methode gebruiken. Daarnaast zijn er ook diverse tools beschikbaar om je te helpen, zoals een dagelijks voedingsschema, een dagelijkse bewegingsschema en persoonlijke coaching. Met de VIV Methode Herstel je gewicht krijg je een totaal andere kijk op overgewicht. De methode is gebaseerd op de meest recente wetenschappelijke ontdekkingen en is een effectieve manier om blijvend af te vallen.

Veelgestelde vragen over het kookboek De VIV Methode Herstel je gewicht. van Vivian Reijs

Het boek De VIV Methode Herstel je gewicht. is geschreven door de auteur Vivian Reijs. 

Het kookboek De VIV Methode Herstel je gewicht. is geschreven in het Nederlands. Het kookboek is niet in andere talen verbrijgbaar.

Het kookboek De VIV Methode Herstel je gewicht. bestaat uit 232 pagina’s. Voldoende pagina’s voor de lekkerste recepten.

Uitgeverij Kosmos Uitgevers heeft het kookboek De VIV Methode Herstel je gewicht. van Vivian Reijs uitgebracht. Het kookboek De VIV Methode Herstel je gewicht. heeft het volgende EAN nummer meegekregen: 9789043928052.

Het kookboek De VIV Methode Herstel je gewicht. van Vivian Reijs valt in de categorie Kookboeken Gezondheid & Lichaam Gezondheid van vrouwen Dieet & Gezond Boeken en de keuken is . Je zal hier dus heerlijke inspiratie uithalen. 

Bekijk nog meer heerlijke kookboeken