Trend: taart in een blikje

Een gebakje als dessert wordt meestal opgediend in een schaaltje, op een schoteltje of ander soort bord. Er is ook een andere trendy manier om je taart in te presenteren, namelijk in een blikje. De eigenaar van een brouwerij vond het bier brouwen wat saai worden in november 2016. Het leek hem leuk om eens iets anders in die blikjes te doen. Taart!

Leestip!  Welke baktools zijn een must in de keuken?
Foto: Facebookpagina van Evil Czech Brewery & Public House and Corndance Tavern.

George Pesek, de eigenaar van Evil Czech Brewery & Public House and Corndance Tavern in Amerika gebruikt het recept van zijn oma en vult de blikjes met een blauwebessentaart met zure room. De Mama’s Blueberry Sour Cream Cake in a Can kost $6,95 per stuk en heeft een grotere opening dan een ‘gewoon’ blikje. Hij is hier verkrijgbaar. Het idee is trendy. Maar is het makkelijk te eten?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.