1. Kookboeken
  2. Tasting History.

Tasting History. van Max Miller

5/5

Heb je zin om de keuken in te duiken en nieuwe recepten uit te proberen maar zoek je daarvoor inspiratie uit een nieuw kookboek? Probeer dan eens Tasting History. van Max Miller. Een kookboek bestaande uit 256 pagina’s boordevol lekkere gerechten. Lees verder voor meer informatie over dit mooie kookboek van Max Miller.

Specificaties van het kookboek Tasting History.
HoofdauteurMax Miller
Aantal pagina’s256
TaalEngels
HoofduitgeverijSimon & Schuster
Keuken
CategorieKookboeken Bekende chefs Boeken

Omschrijving van het kookboek Tasting History. van Max Miller

Met de eerste kookboek van de geliefde YouTube-kanaal Tasting History met Max Miller, begint u uw eigen voedselreis door de eeuwen heen en over de hele wereld. In dit kookboek vindt u recepten uit de geschiedenis, variërend van de oudste recepten uit het oude Egypte tot de laatste uit de 19e eeuw. U kunt bijvoorbeeld het eerste voedsel uit de Romeinse tijd proeven, of een bezoek brengen aan het koninklijke hof van de zestiende eeuw. Naast de recepten, vindt u ook informatie over de geschiedenis en cultuur die bij elk gerecht hoort, zodat u een compleet beeld krijgt van het voedsel uit die tijd. Er zijn ook aanvullende suggesties die u kunt gebruiken om de recepten op uw eigen manier te variëren. De recepten zijn eenvoudig te volgen en met behulp van duidelijke illustraties en foto's, zal het u nog gemakkelijker maken om heerlijke gerechten te creëren. Met Tasting History kunt u teruggaan in de tijd en de meest verfijnde gerechten en smaken uit de geschiedenis proeven.

Veelgestelde vragen over het kookboek Tasting History. van Max Miller

Het boek Tasting History. is geschreven door de auteur Max Miller. 

Het kookboek Tasting History. is geschreven in het Engels. Het kookboek is niet in andere talen verbrijgbaar.

Het kookboek Tasting History. bestaat uit 256 pagina’s. Voldoende pagina’s voor de lekkerste recepten.

Uitgeverij Simon & Schuster heeft het kookboek Tasting History. van Max Miller uitgebracht. Het kookboek Tasting History. heeft het volgende EAN nummer meegekregen: 9781982186180.

Het kookboek Tasting History. van Max Miller valt in de categorie Kookboeken Bekende chefs Boeken en de keuken is . Je zal hier dus heerlijke inspiratie uithalen. 

Bekijk nog meer heerlijke kookboeken