1. Kookboeken
  2. Joshua Weissman An Unapologetic Cookbook.

Joshua Weissman An Unapologetic Cookbook. van Joshua Weissman

5/5

Heb je zin om de keuken in te duiken en nieuwe recepten uit te proberen maar zoek je daarvoor inspiratie uit een nieuw kookboek? Probeer dan eens Joshua Weissman An Unapologetic Cookbook. van Joshua Weissman. Een kookboek bestaande uit 264 pagina’s boordevol lekkere gerechten. Lees verder voor meer informatie over dit mooie kookboek van Joshua Weissman.

Specificaties van het kookboek Joshua Weissman An Unapologetic Cookbook.
HoofdauteurJoshua Weissman
Aantal pagina’s264
TaalEngels
HoofduitgeverijAlpha
Keuken
CategorieKookboeken Boeken

Omschrijving van het kookboek Joshua Weissman An Unapologetic Cookbook. van Joshua Weissman

Joshua Weissman is de ultieme kok voor een eenvoudige maar smaakvolle maaltijd. In zijn kookboek, 'An Unapologetic Cookbook', deelt hij zijn liefde voor eten met de lezer. Gebaseerd op zijn jarenlange ervaring in de kookwereld, biedt deze kookboek recepten die een klein beetje meer tijd vergen dan de standaard 2,3-seconden maaltijd. In plaats van eenvoudige ingrediënten, biedt Joshua Weissman een verscheidenheid aan recepten die een interessante mix van verschillende ingrediënten bevatten. Denk aan klassiekers zoals mooi gebakken burgers, pittige taco's, verfijnde kipgerechten en zelfs een aantal zoete baksels. Al deze recepten worden geleverd met een vleugje creativiteit, wat betekent dat ze leuk en smaakvol zijn om te maken. Gedetailleerde illustraties en instructies maken het koken met de recepten in An Unapologetic Cookbook een genot. Daarnaast biedt het kookboek suggesties voor bijgerechten die je kunt combineren met de hoofdgerechten. Zo kun je elke avond een heerlijke maaltijd op tafel zetten waar iedereen van kan genieten.

Veelgestelde vragen over het kookboek Joshua Weissman An Unapologetic Cookbook. van Joshua Weissman

Het boek Joshua Weissman An Unapologetic Cookbook. is geschreven door de auteur Joshua Weissman. 

Het kookboek Joshua Weissman An Unapologetic Cookbook. is geschreven in het Engels. Het kookboek is niet in andere talen verbrijgbaar.

Het kookboek Joshua Weissman An Unapologetic Cookbook. bestaat uit 264 pagina’s. Voldoende pagina’s voor de lekkerste recepten.

Uitgeverij Alpha heeft het kookboek Joshua Weissman An Unapologetic Cookbook. van Joshua Weissman uitgebracht. Het kookboek Joshua Weissman An Unapologetic Cookbook. heeft het volgende EAN nummer meegekregen: 9781615649983.

Het kookboek Joshua Weissman An Unapologetic Cookbook. van Joshua Weissman valt in de categorie Kookboeken Boeken en de keuken is . Je zal hier dus heerlijke inspiratie uithalen. 

Bekijk nog meer heerlijke kookboeken