1. Kookboeken
  2. Unofficial Cookbook-The Unofficial Sims Cookbook.

Unofficial Cookbook-The Unofficial Sims Cookbook. van Taylor O’Halloran

5/5

Heb je zin om de keuken in te duiken en nieuwe recepten uit te proberen maar zoek je daarvoor inspiratie uit een nieuw kookboek? Probeer dan eens Unofficial Cookbook-The Unofficial Sims Cookbook. van Taylor O’Halloran. Een kookboek bestaande uit 176 pagina’s boordevol lekkere gerechten. Lees verder voor meer informatie over dit mooie kookboek van Taylor O’Halloran.

Specificaties van het kookboek Unofficial Cookbook-The Unofficial Sims Cookbook.
HoofdauteurTaylor O’Halloran
Aantal pagina’s176
TaalEngels
HoofduitgeverijAdams Media Corporation
Keuken
CategorieKookboeken Snel & Makkelijk Boeken

Omschrijving van het kookboek Unofficial Cookbook-The Unofficial Sims Cookbook. van Taylor O’Halloran

De Unofficial Sims Cookbook is de perfecte manier om je Sims-ervaring in de keuken te verrijken. Met deze kookboek kun je niet alleen leren hoe je de maaltijden maakt die je Sims eten, maar je krijgt ook tips en ideeën voor een verscheidenheid aan gerechten. Van lichte snacks tot vullende hoofdgerechten, er staan meer dan 50 originele recepten in deze handleiding. Elk recept is voorzien van een stap-voor-stap gids, zodat je zelfs als beginner deze heerlijke gerechten kunt maken. Daarnaast bevat deze kookboek ook reis- en campingtips voor het koken van maaltijden in de buitenlucht. Van kampvuur koken tot het maken van gerechten met kampeerspullen, je krijgt alle tips die je nodig hebt om de meest authentieke en smaakvolle maaltijden te maken. Dit boek biedt ook een unieke kijk op de wereld van Sims-koken, met een selectie aan leuke thema-gerechten die je kunt maken voor speciale Sims-evenementen. Of je nu op zoek bent naar een eenvoudige maaltijd voor een snelle avondmaaltijd of een gevarieerd menu voor een feestelijk diner, met de Unofficial Sims Cookbook heb je alle ingrediënten om de meest verfijnde maaltijden te maken.

Veelgestelde vragen over het kookboek Unofficial Cookbook-The Unofficial Sims Cookbook. van Taylor O’Halloran

Het boek Unofficial Cookbook-The Unofficial Sims Cookbook. is geschreven door de auteur Taylor O’Halloran. 

Het kookboek Unofficial Cookbook-The Unofficial Sims Cookbook. is geschreven in het Engels. Het kookboek is niet in andere talen verbrijgbaar.

Het kookboek Unofficial Cookbook-The Unofficial Sims Cookbook. bestaat uit 176 pagina’s. Voldoende pagina’s voor de lekkerste recepten.

Uitgeverij Adams Media Corporation heeft het kookboek Unofficial Cookbook-The Unofficial Sims Cookbook. van Taylor O’Halloran uitgebracht. Het kookboek Unofficial Cookbook-The Unofficial Sims Cookbook. heeft het volgende EAN nummer meegekregen: 9781507219454.

Het kookboek Unofficial Cookbook-The Unofficial Sims Cookbook. van Taylor O’Halloran valt in de categorie Kookboeken Snel & Makkelijk Boeken en de keuken is . Je zal hier dus heerlijke inspiratie uithalen. 

Bekijk nog meer heerlijke kookboeken