1. Kookboeken
  2. Knife Drop.

Knife Drop. van Nick DiGiovanni

5/5

Heb je zin om de keuken in te duiken en nieuwe recepten uit te proberen maar zoek je daarvoor inspiratie uit een nieuw kookboek? Probeer dan eens Knife Drop. van Nick DiGiovanni. Een kookboek bestaande uit 256 pagina’s boordevol lekkere gerechten. Lees verder voor meer informatie over dit mooie kookboek van Nick DiGiovanni.

Specificaties van het kookboek Knife Drop.
HoofdauteurNick DiGiovanni
Aantal pagina’s256
TaalEngels
HoofduitgeverijDorling Kindersley
Keuken
CategorieKookboeken Boeken

Omschrijving van het kookboek Knife Drop. van Nick DiGiovanni

Vergeet de regels. Kook gewoon! Thuis bereid eten hoeft niet ingewikkeld, ingewikkeld of tijdrovend te zijn om heerlijk te zijn. In zijn debuut kookboek geeft Nick DiGiovanni je de hulpmiddelen om onverschrokken te zijn in de keuken en om heerlijke maaltijden te creëren. Nick deelt een heerlijke selectie van zijn favoriete recepten gebaseerd op basisrecepten zoals basispastadeeg en zelfgemaakte boter. Proef de New England-favorieten zoals Browned Butter Lobster Rolls en Garlic Butter Steak Tips, geniet van heerlijke pasta-gerechten zoals Smoky Mezcal Rigatoni en Sungold Spaghetti en hercreatie fanfavorieten zoals zijn Viral Pasta Chips en Dino Nuggets. En natuurlijk heeft Nick ook enkele collab-recepten van zijn beroemde vrienden zoals Andrew Zimmern, Robert Irvine, Joanne Chang, Lynja en meer. Knife Drop bevat ook Nicks expertadvies over apparatuur, ingrediënten en technieken, zodat thuiskoks van elk vaardigheidsniveau nieuwe vaardigheden kunnen leren. Verken een bibliotheek met QR-codes die naar videotutorials verwijzen die belangrijke kooktechnieken tonen, van het vasthouden van een chefsmes en het maken van een spuitzak tot het uitspreken van gnocchi de juiste manier.

Veelgestelde vragen over het kookboek Knife Drop. van Nick DiGiovanni

Het boek Knife Drop. is geschreven door de auteur Nick DiGiovanni. 

Het kookboek Knife Drop. is geschreven in het Engels. Het kookboek is niet in andere talen verbrijgbaar.

Het kookboek Knife Drop. bestaat uit 256 pagina’s. Voldoende pagina’s voor de lekkerste recepten.

Uitgeverij Dorling Kindersley heeft het kookboek Knife Drop. van Nick DiGiovanni uitgebracht. Het kookboek Knife Drop. heeft het volgende EAN nummer meegekregen: 9780744076776.

Het kookboek Knife Drop. van Nick DiGiovanni valt in de categorie Kookboeken Boeken en de keuken is . Je zal hier dus heerlijke inspiratie uithalen. 

Bekijk nog meer heerlijke kookboeken