1. Kookboeken
  2. De wereldse bakplaat.

De wereldse bakplaat. van Rukmini Iyer

5/5

Heb je zin om de keuken in te duiken en nieuwe recepten uit te proberen maar zoek je daarvoor inspiratie uit een nieuw kookboek? Probeer dan eens De wereldse bakplaat. van Rukmini Iyer. Een kookboek bestaande uit 240 pagina’s boordevol lekkere gerechten. Lees verder voor meer informatie over dit mooie kookboek van Rukmini Iyer.

Specificaties van het kookboek De wereldse bakplaat.
HoofdauteurRukmini Iyer
Aantal pagina’s240
TaalNederlands
HoofduitgeverijBecht
Keuken
CategorieKookboeken Snel & Makkelijk Boeken

Omschrijving van het kookboek De wereldse bakplaat. van Rukmini Iyer

De wereldse bakplaat is de ultieme gids voor iedereen die graag nieuwe ovengerechten wil uitproberen. Met meer dan 70 wereldse gerechten uit verschillende culturen, zoals India, Italië, Mexico en Amerika, is er voor ieder wat wils. Van hartige quiches tot zoete taarten, van klassieke pizza's tot wereldse kip-en-aardappelgerechten. Met Rukmini Iyer's kenmerkende stijl en kleurrijke foto's, is dit een waar kookgenot voor elke liefhebber van ovengerechten. Van het verzamelen van ingrediënten tot het serveren van de gerechten, De wereldse bakplaat begeleidt je stap voor stap door het kookproces. Je kunt ook variëren met smaakmakers zoals specerijen, kruiden en sauzen. En met nuttige tips en tricks krijg je de perfecte ovengerechten op tafel. Dus, als je op zoek bent naar een smakelijke reis met wereldse ovengerechten, dan is 'De wereldse bakplaat' de perfecte reisgids.

Veelgestelde vragen over het kookboek De wereldse bakplaat. van Rukmini Iyer

Het boek De wereldse bakplaat. is geschreven door de auteur Rukmini Iyer. 

Het kookboek De wereldse bakplaat. is geschreven in het Nederlands. Het kookboek is niet in andere talen verbrijgbaar.

Het kookboek De wereldse bakplaat. bestaat uit 240 pagina’s. Voldoende pagina’s voor de lekkerste recepten.

Uitgeverij Becht heeft het kookboek De wereldse bakplaat. van Rukmini Iyer uitgebracht. Het kookboek De wereldse bakplaat. heeft het volgende EAN nummer meegekregen: 9789023016557.

Het kookboek De wereldse bakplaat. van Rukmini Iyer valt in de categorie Kookboeken Snel & Makkelijk Boeken en de keuken is . Je zal hier dus heerlijke inspiratie uithalen. 

Bekijk nog meer heerlijke kookboeken