1. Kookboeken
  2. Masterclass Groente op de BBQ.

Masterclass Groente op de BBQ. van Julius Jaspers

5/5

Heb je zin om de keuken in te duiken en nieuwe recepten uit te proberen maar zoek je daarvoor inspiratie uit een nieuw kookboek? Probeer dan eens Masterclass Groente op de BBQ. van Julius Jaspers. Een kookboek bestaande uit 160 pagina’s boordevol lekkere gerechten. Lees verder voor meer informatie over dit mooie kookboek van Julius Jaspers.

Specificaties van het kookboek Masterclass Groente op de BBQ.
HoofdauteurJulius Jaspers
Aantal pagina’s160
TaalNederlands
HoofduitgeverijCarrera
Keuken
CategorieKookboeken Boeken

Omschrijving van het kookboek Masterclass Groente op de BBQ. van Julius Jaspers

In Masterclass Groente op de BBQ toont Julius Jaspers met meer dan 35 groentesoorten dat barbecuen niet alleen gaat om vlees of vis. Met zijn jarenlange ervaring op culinair gebied, waaronder diverse BBQ-boeken, mag hij zichzelf gerust master van de barbecue noemen. Julius deelt zijn beste groentegerechten, zoals maiskolf met boter en gegrilde aubergine, bimi met chorizo en venkel in zoutdeeg. Daarnaast geeft hij ook zijn favoriete condimenten recepten, zoals tomatensalsa en misodressing. Masterclass Groente op de BBQ biedt een ruim aanbod aan gerechten waardoor er voor ieder wat wils is.

Veelgestelde vragen over het kookboek Masterclass Groente op de BBQ. van Julius Jaspers

Het boek Masterclass Groente op de BBQ. is geschreven door de auteur Julius Jaspers. 

Het kookboek Masterclass Groente op de BBQ. is geschreven in het Nederlands. Het kookboek is niet in andere talen verbrijgbaar.

Het kookboek Masterclass Groente op de BBQ. bestaat uit 160 pagina’s. Voldoende pagina’s voor de lekkerste recepten.

Uitgeverij Carrera heeft het kookboek Masterclass Groente op de BBQ. van Julius Jaspers uitgebracht. Het kookboek Masterclass Groente op de BBQ. heeft het volgende EAN nummer meegekregen: 9789048847976.

Het kookboek Masterclass Groente op de BBQ. van Julius Jaspers valt in de categorie Kookboeken Boeken en de keuken is . Je zal hier dus heerlijke inspiratie uithalen. 

Bekijk nog meer heerlijke kookboeken