1. Kookboeken
  2. Heel Holland Bakt Vegan.

Heel Holland Bakt Vegan. van Enzo Pérès-Labourdette

5/5

Heb je zin om de keuken in te duiken en nieuwe recepten uit te proberen maar zoek je daarvoor inspiratie uit een nieuw kookboek? Probeer dan eens Heel Holland Bakt Vegan. van Enzo Pérès-Labourdette. Een kookboek bestaande uit 160 pagina’s boordevol lekkere gerechten. Lees verder voor meer informatie over dit mooie kookboek van Enzo Pérès-Labourdette.

Specificaties van het kookboek Heel Holland Bakt Vegan.
HoofdauteurEnzo Pérès-Labourdette
Aantal pagina’s160
TaalNederlands
HoofduitgeverijKosmos Uitgevers
Keuken
CategorieKookboeken Bakboeken Bekende chefs Boeken

Omschrijving van het kookboek Heel Holland Bakt Vegan. van Enzo Pérès-Labourdette

Heel Holland Bakt Vegan is een bakboek dat je de technieken en heerlijke recepten van Franse vegan patisserie leert. Het bakboek bevat stap voor stap-recepten die je zelf kunt uitproberen. Het boek is geschreven door de winnaar van Heel Holland Bakt, Enzo Pérès-Labourdette. Hij heeft ook de prachtige omslag zelfontworpen. In Heel Holland Bakt Vegan vind je recepten voor allerlei vegan gebak, zoals vegan cupcakes met chocoladefrosting, vegan bananenbrood, vegan cheesecake en nog veel meer. Elk recept wordt stap voor stap uitgelegd, zodat je het zelf kunt maken. Alle ingrediënten zijn gemakkelijk te vinden en je hebt alleen een paar basiskitchenbenodigdheden nodig. Het boek bevat ook nuttige informatie over vegan bakken en een handige lijst met ingrediënten die je in je keuken moet hebben. Zo kan iedereen zelf proberen om de lekkerste vegan gebakjes te maken. Met Heel Holland Bakt Vegan kun je eenvoudig de beste Franse vegan patisserie maken, zoals je ook in Parijs zou kunnen proeven!

Veelgestelde vragen over het kookboek Heel Holland Bakt Vegan. van Enzo Pérès-Labourdette

Het boek Heel Holland Bakt Vegan. is geschreven door de auteur Enzo Pérès-Labourdette. 

Het kookboek Heel Holland Bakt Vegan. is geschreven in het Nederlands. Het kookboek is niet in andere talen verbrijgbaar.

Het kookboek Heel Holland Bakt Vegan. bestaat uit 160 pagina’s. Voldoende pagina’s voor de lekkerste recepten.

Uitgeverij Kosmos Uitgevers heeft het kookboek Heel Holland Bakt Vegan. van Enzo Pérès-Labourdette uitgebracht. Het kookboek Heel Holland Bakt Vegan. heeft het volgende EAN nummer meegekregen: 9789043927642.

Het kookboek Heel Holland Bakt Vegan. van Enzo Pérès-Labourdette valt in de categorie Kookboeken Bakboeken Bekende chefs Boeken en de keuken is . Je zal hier dus heerlijke inspiratie uithalen. 

Bekijk nog meer heerlijke kookboeken