1. Kookboeken
  2. Eten met Nick.

Eten met Nick. van Nick Toet

5/5

Heb je zin om de keuken in te duiken en nieuwe recepten uit te proberen maar zoek je daarvoor inspiratie uit een nieuw kookboek? Probeer dan eens Eten met Nick. van Nick Toet. Een kookboek bestaande uit 192 pagina’s boordevol lekkere gerechten. Lees verder voor meer informatie over dit mooie kookboek van Nick Toet.

Specificaties van het kookboek Eten met Nick.
HoofdauteurNick Toet
Aantal pagina’s192
TaalNederlands
HoofduitgeverijCarrera
Keuken
CategorieKookboeken Bekende chefs Boeken

Omschrijving van het kookboek Eten met Nick. van Nick Toet

Eten met Nick is de ultieme gids voor iedereen die lekker wil koken! Deze kookboek bevat makkelijke recepten die je met veel plezier kunt bereiden. Geniet van Nick's fluffy American pancakes, superturboshoarma, Broodje Beschuitstuitah, Boeuf Bourguignon en Haagse worstenbroodjes. Volg de stapsgewijze instructies en maak je eigen kookkunsten met de tips en tricks die Nick je leert. Nick wil je een geweldig gerecht voorschotelen dat niet alleen lekker, maar ook authentiek is. Je kunt kiezen uit recepten met ingrediënten die je al in huis hebt, maar ook voor meer uitdagende gerechten. Of je nu een beginner bent of al wat verder bent gevorderd, er is voor ieder wat wils. Laat je inspireren door Nick's uitgebreide kookboek en maak je eigen versie van zijn recepten!

Veelgestelde vragen over het kookboek Eten met Nick. van Nick Toet

Het boek Eten met Nick. is geschreven door de auteur Nick Toet. 

Het kookboek Eten met Nick. is geschreven in het Nederlands. Het kookboek is niet in andere talen verbrijgbaar.

Het kookboek Eten met Nick. bestaat uit 192 pagina’s. Voldoende pagina’s voor de lekkerste recepten.

Uitgeverij Carrera heeft het kookboek Eten met Nick. van Nick Toet uitgebracht. Het kookboek Eten met Nick. heeft het volgende EAN nummer meegekregen: 9789048861774.

Het kookboek Eten met Nick. van Nick Toet valt in de categorie Kookboeken Bekende chefs Boeken en de keuken is . Je zal hier dus heerlijke inspiratie uithalen. 

Bekijk nog meer heerlijke kookboeken