1. Kookboeken
  2. Wat zit er in uw eten.

Wat zit er in uw eten. van Corinne Couget

5/5

Heb je zin om de keuken in te duiken en nieuwe recepten uit te proberen maar zoek je daarvoor inspiratie uit een nieuw kookboek? Probeer dan eens Wat zit er in uw eten. van Corinne Couget. Een kookboek bestaande uit 88 pagina’s boordevol lekkere gerechten. Lees verder voor meer informatie over dit mooie kookboek van Corinne Couget.

Specificaties van het kookboek Wat zit er in uw eten.
HoofdauteurCorinne Couget
Aantal pagina’s88
TaalNederlands
HoofduitgeverijBouillon Culinaire Journalistiek
Keuken
CategorieKookboeken Boeken

Omschrijving van het kookboek Wat zit er in uw eten. van Corinne Couget

Met de gids "Wat zit er in uw eten" kun je ontdekken wat er echt in je levensmiddelen zit. Onze voeding bevat veel meer dan alleen de ingrediënten die erop staan. Conserveringsmiddelen, kleurstoffen, smaakstoffen en andere chemische toevoegingen maken deel uit van onze dagelijkse voeding. Al deze ingrediënten hebben een directe invloed op onze gezondheid. Deze gids helpt je om te begrijpen wat de ingrediënten betekenen op het etiket. Je leert hoe je de ingrediënten kunt herkennen en wat de mogelijke gevolgen zijn voor je gezondheid. De gids geeft je een uitgebreide lijst met de vele E-nummers en chemische toevoegingen die aan ons eten worden toegevoegd. Je leert ook hoe je kunt zien of er iets is veranderd in de ingrediëntenlijst, zodat je kunt zien of het product veilig is om te eten. De gids helpt je om de voedingsmiddelen te analyseren die je dagelijks eet. Je ontdekt hoe je allerlei ingrediënten kunt herkennen die je misschien niet kent, zoals kunstmatige zoetstoffen, smaakversterkers, emulgatoren en bewaarmiddelen. Bovendien krijg je inzicht in welke ingrediënten verboden zijn en je ontdekt hoe je de betekenis van nieuwe ingrediënten kunt achterhalen. Zo kun je de voedingsmiddelen die je eet bewuster kiezen.

Veelgestelde vragen over het kookboek Wat zit er in uw eten. van Corinne Couget

Het boek Wat zit er in uw eten. is geschreven door de auteur Corinne Couget. 

Het kookboek Wat zit er in uw eten. is geschreven in het Nederlands. Het kookboek is niet in andere talen verbrijgbaar.

Het kookboek Wat zit er in uw eten. bestaat uit 88 pagina’s. Voldoende pagina’s voor de lekkerste recepten.

Uitgeverij Bouillon Culinaire Journalistiek heeft het kookboek Wat zit er in uw eten. van Corinne Couget uitgebracht. Het kookboek Wat zit er in uw eten. heeft het volgende EAN nummer meegekregen: 9789077788585.

Het kookboek Wat zit er in uw eten. van Corinne Couget valt in de categorie Kookboeken Boeken en de keuken is . Je zal hier dus heerlijke inspiratie uithalen. 

Bekijk nog meer heerlijke kookboeken