Als je een mooi gebakje hebt gemaakt, is het vaak een feest om naar te kijken. Dit vindt Tomoko Misumi uit Japan ook. Zij zorgt ervoor dat mensen naar een taartje kunnen blijven staren, zonder dat deze minder mooi wordt. De kunstenares is gespecialiseerd in het maken van miniaturen van food, waaronder ook taart en gebak. Tomoko geeft via Instagram aan dat ze dagelijks werkt aan deze producten. De miniatuurtjes worden verkocht via verschillende sites en op veilingen.

Foto: Instagram Tomoko Misumi

De miniatuurproducten worden gemaakt van fimoklei, papier, hout en andere niet-eetbare grondstoffen. De producten die ze maakt zijn niet voor consumptie.

Foto: Tomoko Misumi
Mmm..macarons! Foto: Tomoko Misumi

Na het creëren van de minifoods verpakt Tomoko ze op hele leuke manieren. Hier kun je alle miniatuurtjes bekijken. Je zou er bijna een hapje uit nemen!

Foto: Tomoko Misumi

 

 

 

Ben jij ook zo’n fan van die filmpjes waarin in een minikeukentje iets lekkers wordt gemaakt? Hieronder zie je de ‘make off’ van een chocoladetaartje. LOVE!

Wil je eens proberen om een mini-cupcake van fimoklei te maken? Kijk dan het filmpje hieronder! Natuurlijk kun je dit ook met fondant proberen. Dan kun je hem daarna lekker opeten 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *