1. Siemens HM636GNS1.

Siemens HM636GNS1. oven

5/5

Met de Siemens HM636GNS1. oven maak je de lekkerste ovengerechten. Deze oven is vooral geschikt voor de volgende maaltijden Grote stukken vlees garen, Kant-en-klaarmaaltijd opwarmen, Taart bakken, Zelfgemaakte pizza. De Siemens HM636GNS1. oven is geschikt als Inbouw oven in de keuken en is 59,4 cm breed, 54,8 cm diep en 59,5 cm hoog. De oven is beschikbaar in de kleur Zwart.

Specificaties van de Siemens HM636GNS1. oven

 

Plaatsing van de ovenInbouw
Afmetingen59,4 cm breedte, 59,5 cm hoogte en 54,8 cm diepte.
Inhoud67 l
Gewicht43 kg
KleurZwart
Aantal automatische programma’sUnknown
Standaard meegeleverdBakplaat, Braadslede, Handleiding, Installatiemateriaal, Ovenrooster, Stroomkabel
Oven/magnetron functiesGrill, Magnetron, Oven
Type ovenfunctiesGelijktijdige boven- en onderwarmte, Grill, Hetelucht, Magnetron, Onderwarmte
Aanbevolen voor type etenGrote stukken vlees garen, Kant-en-klaarmaaltijd opwarmen, Taart bakken, Zelfgemaakte pizza

 

Omschrijving van de Siemens HM636GNS1. oven

De Siemens HM636GNS1 is de perfecte hulp voor de keuken. Het touchscreen geeft een overzicht van een verscheidenheid aan recepten die je zelf kunt selecteren. De oven helpt je bij het verwezenlijken van perfecte resultaten, zelfs als het om exotische gerechten met knapperige korst gaat. Het display geeft je tijdens het bakproces de juiste informatie over de bereidingstijd. De Siemens HM636GNS1 is niet alleen praktisch, maar heeft ook veel mogelijkheden. De oven heeft 13 verschillende bereidingssystemen, waaronder een grill- en magnetronfunctie. Kies je voor de varioSpeed-functie, dan verkort je de bereidingstijd met de helft. Ideaal wanneer je in korte tijd een lekker gerecht op tafel wilt zetten. De Siemens HM636GNS1 komt met alle gemakken voor gemakkelijk bakken en koken.

Pluspunten
  • Met een topklasse bereidingskwaliteit heb je veel mogelijkheden om gerechten te bereiden.De oven heeft een katalytische achterwand, die het vuil absorbeert en verbrandt.Kies 1 van de 30 automatische programma's en de oven selecteert de juiste instellingen voor jouw gerecht.

Minpunten
  • Warmte heeft met zijn vermogen van 800 watt minder snel op dan vergelijkbare combi-ovens.

Veelgestelde vragen over de Siemens HM636GNS1. oven

De Siemens HM636GNS1. heeft de volgende afmetingen: 59,4 cm breedte, 59,5 cm hoogte en 54,8 cm diepte. De Siemens HM636GNS1. oven weegt 43 kg. 

De Siemens HM636GNS1. is een Inbouw oven.

De Siemens HM636GNS1. oven heeft een inhoud van 67 l. Voldoende ruimte voor het bakken van lekkere taarten en stoven van ovenschotels.

De Siemens HM636GNS1. oven heeft Unknown automatische programma’s. Dat maakt bakken, grillen en stoven nog makkelijker.

De Siemens HM636GNS1. oven is Zwart van kleur. Momenteel zijn er geen andere kleuren verkrijgbaar. 

Bij de aankoop van deze Siemens HM636GNS1. oven krijg je standaard de volgende onderdelen meegeleverd: Bakplaat, Braadslede, Handleiding, Installatiemateriaal, Ovenrooster, Stroomkabel.

Deze Siemens HM636GNS1. oven heeft de volgende functies: Grill, Magnetron, Oven. Hierin kan je dus vele diverse maaltijden in bereiden.

De aanbevolen maaltijden voor deze Siemens HM636GNS1. oven zijn: Grote stukken vlees garen, Kant-en-klaarmaaltijd opwarmen, Taart bakken, Zelfgemaakte pizza.

Alternatieven voor deze Siemens HM636GNS1. oven