1. Kookboeken
  2. 500 airfryer gerechten.

500 airfryer gerechten. van Valentina Harris

5/5

Heb je zin om de keuken in te duiken en nieuwe recepten uit te proberen maar zoek je daarvoor inspiratie uit een nieuw kookboek? Probeer dan eens 500 airfryer gerechten. van Valentina Harris. Een kookboek bestaande uit 288 pagina’s boordevol lekkere gerechten. Lees verder voor meer informatie over dit mooie kookboek van Valentina Harris.

Specificaties van het kookboek 500 airfryer gerechten.
HoofdauteurValentina Harris
Aantal pagina’s288
TaalNederlands
HoofduitgeverijVeltman Uitgevers B.V.
Keuken
CategorieKookboeken Boeken

Omschrijving van het kookboek 500 airfryer gerechten. van Valentina Harris

Met 500 airfryer gerechten heeft u alle tools in handen om heerlijke maaltijden te creëren. U kunt kiezen uit een grote selectie aan recepten, van traditionele frietjes en snacks tot verfijndere gerechten zoals kip Kiev en moules marinière. Met een minimale hoeveelheid olie of vet, maakt u knapperige kikkererwten, courgettechips en andere heerlijke zoetigheden zoals koekjes, cakes en muffins. Zelfs bijgerechten zoals knapperige frieten, maiskoekjes en geroosterde broccoli en bloemkool, zijn in een handomdraai gemaakt. Met de 500 airfryer gerechten heeft u de mogelijkheid om al uw favoriete gerechten te koken met een minimale hoeveelheid olie of vet. Daarnaast geeft het boek ook tips en adviezen om uw airfryer zo efficiënt mogelijk te gebruiken. Kortom, met dit boek heeft u alles wat u nodig heeft om lekkere gerechten te maken in de airfryer!

Veelgestelde vragen over het kookboek 500 airfryer gerechten. van Valentina Harris

Het boek 500 airfryer gerechten. is geschreven door de auteur Valentina Harris. 

Het kookboek 500 airfryer gerechten. is geschreven in het Nederlands. Het kookboek is niet in andere talen verbrijgbaar.

Het kookboek 500 airfryer gerechten. bestaat uit 288 pagina’s. Voldoende pagina’s voor de lekkerste recepten.

Uitgeverij Veltman Uitgevers B.V. heeft het kookboek 500 airfryer gerechten. van Valentina Harris uitgebracht. Het kookboek 500 airfryer gerechten. heeft het volgende EAN nummer meegekregen: 9789048318650.

Het kookboek 500 airfryer gerechten. van Valentina Harris valt in de categorie Kookboeken Boeken en de keuken is . Je zal hier dus heerlijke inspiratie uithalen. 

Bekijk nog meer heerlijke kookboeken