1. ATAG BCM4611C.

ATAG BCM4611C. oven

5/5

Met de ATAG BCM4611C. oven maak je de lekkerste ovengerechten. Deze oven is vooral geschikt voor de volgende maaltijden Extra krokante ovenbroodjes, Grote stukken vlees garen, Kant-en-klaarmaaltijd opwarmen, Taart bakken, Zelfgemaakte pizza. De ATAG BCM4611C. oven is geschikt als Inbouw oven in de keuken en is 60 cm breed, 57 cm diep en 46 cm hoog. De oven is beschikbaar in de kleur Zilver.

Specificaties van de ATAG BCM4611C. oven

 

Plaatsing van de ovenInbouw
Afmetingen60 cm breedte, 46 cm hoogte en 57 cm diepte.
Inhoud50 l
Gewicht42 kg
KleurZilver
Aantal automatische programma’sUnknown
Standaard meegeleverdBakplaat, Handleiding, Installatiemateriaal, Ovenrooster
Oven/magnetron functiesGrill, Magnetron, Oven
Type ovenfunctiesBovenwarmte, Gelijktijdige boven- en onderwarmte, Grill, Hetelucht, Magnetron, Onderwarmte, Pizzastand
Aanbevolen voor type etenExtra krokante ovenbroodjes, Grote stukken vlees garen, Kant-en-klaarmaaltijd opwarmen, Taart bakken, Zelfgemaakte pizza

 

Omschrijving van de ATAG BCM4611C. oven

De ATAG BCM4611C is een multifunctionele oven die je helpt bij het voorbereiden van je dagelijkse maaltijden. Met meerdere standen krijg je perfecte resultaten voor je gerechten. Met de grillstand kun je bijvoorbeeld je macaronischotel extra knapperig maken. Ook pizza's krijgen de perfecte krokante bodem dankzij de pizzastand. Deze oven heeft ook een zacht sluitende deur, waardoor er geen koude lucht meer in de oven komt. De deur sluit automatisch wanneer deze op 20 graden open staat. Staat de deur open tussen 20 en 80 graden, dan blijft deze open staan. Na het klaarmaken van je gerechten is het eenvoudig om de oven schoon te maken met Aqua Clean. Voeg water toe aan de oven en de stoom weekt het vuil los. Veeg daarna het vocht weg met een doekje en je oven is weer zo goed als nieuw.

Pluspunten
  • Met een topklasse bereidingskwaliteit heb je veel mogelijkheden om gerechten te bereiden

    .

    Met het Aqua Clean reinigingssysteem weekt de oven vuil los met stoom

    .

    Kies 1 van de 127 automatische programma's en de oven selecteert de juiste instellingen voor jouw gerecht.

Minpunten
  • De oven heeft geen telescopische rails waarmee je je gerecht uit de oven kunt halen zonder jezelf te branden.

Veelgestelde vragen over de ATAG BCM4611C. oven

De ATAG BCM4611C. heeft de volgende afmetingen: 60 cm breedte, 46 cm hoogte en 57 cm diepte. De ATAG BCM4611C. oven weegt 42 kg. 

De ATAG BCM4611C. oven heeft een inhoud van 50 l. Voldoende ruimte voor het bakken van lekkere taarten en stoven van ovenschotels.

De ATAG BCM4611C. oven heeft Unknown automatische programma’s. Dat maakt bakken, grillen en stoven nog makkelijker.

De ATAG BCM4611C. oven is Zilver van kleur. Momenteel zijn er geen andere kleuren verkrijgbaar. 

Bij de aankoop van deze ATAG BCM4611C. oven krijg je standaard de volgende onderdelen meegeleverd: Bakplaat, Handleiding, Installatiemateriaal, Ovenrooster.

Deze ATAG BCM4611C. oven heeft de volgende functies: Grill, Magnetron, Oven. Hierin kan je dus vele diverse maaltijden in bereiden.

De aanbevolen maaltijden voor deze ATAG BCM4611C. oven zijn: Extra krokante ovenbroodjes, Grote stukken vlees garen, Kant-en-klaarmaaltijd opwarmen, Taart bakken, Zelfgemaakte pizza.

Alternatieven voor deze ATAG BCM4611C. oven