Vorig jaar introduceerde Aldi de frikandellenvlaai. Lidl kon natuurlijk niet achterblijven en komt met net iets anders: de frikandel speciaal pizza. Deze is belegd met frikandellen, mayonaise en Hela-currysaus. Volgens Aldi is dit de perfecte maaltijd voor liefhebbers van een klassieke frikandel speciaal. De pizza is 2 euro per stuk en verkrijgbaar op 13 en 14 oktober.

Hollandse streekweek bij Lidl
“De frikandel is toch wel een beetje Hollands glorie, vandaar dat we deze pizza aanbieden in het weekend van de Hollandse streekweek. Zowel de pizza als de frikandel valt bij veel mensen in de smaak. Daarom vonden we dit een verrassende combinatie”, licht Christine Braun van Lidl toe in een artikel met het AD.

Er is trouwens ook een frikandel speciaal-taart!

Niet nieuw
Het idee van frikandel op een pizza is niet nieuw. Al in 2015 bedacht Albert van Snack-Plaza Willem de Boer in Urk de frikandellenpizza. Lees meer hierover op RTL Nieuws

Uit Venlo
In de zomer van 2017 kwam de frikandelspeciaalpizza ook weer het nieuws. Samen met de hamburgerpizza. Deze zijn verzonnen door Wout van Eeuwijk van gemaksvoedselfabrikant Pure Ingredients, die heeft besloten de pizza’s in beperkte oplage te maken voor het diepvriesvak van enkele Plus-supermarkten in Venlo en omgeving. Check het volledige artikel op 1Limburg.nl.

Foto: Lidl

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *