1. Kookboeken
  2. Cadeauboeken It’s cocktail time.

Cadeauboeken It's cocktail time. van

5/5

Heb je zin om de keuken in te duiken en nieuwe recepten uit te proberen maar zoek je daarvoor inspiratie uit een nieuw kookboek? Probeer dan eens Cadeauboeken It's cocktail time. van . Een kookboek bestaande uit 160 pagina’s boordevol lekkere gerechten. Lees verder voor meer informatie over dit mooie kookboek van .

Specificaties van het kookboek Cadeauboeken It's cocktail time.
Hoofdauteur
Aantal pagina’s160
TaalNederlands
HoofduitgeverijRebo Productions
Keuken
CategorieKookboeken Drankboeken Sterke drank & Cocktails Boeken

Omschrijving van het kookboek Cadeauboeken It's cocktail time. van

Het boek 'It's cocktail time' biedt de lezer een unieke ervaring om zelf een cocktail te maken. Het boek bevat recepten voor meer dan 100 heerlijke cocktails met de beste ingrediënten en de leukste tips. Met de duidelijke stapsgewijze instructies kun je eenvoudig de perfecte mix bereiden. Het boek is niet alleen geschikt voor ervaren mixdeskundigen, maar ook voor beginnende barmannen. Het bevat een overzicht van de basisprincipes van mixen, waaronder het verschil tussen aperitief, longdrink, shortdrink en shooter. Daarnaast geeft het boek extra informatie over het toevoegen van verschillende ingrediënten, zoals suiker, tabasco, sojasaus, citroensap en verschillende likeuren. Laat je verrassen door de prachtige foto's, de verhalen die je meenemen naar verre streken, en de kleurrijke verhalen over volle glazen, koude dranken en warme avonden samen met vrienden. Met 'It's cocktail time' zal je altijd de perfecte mix bereiden!

Veelgestelde vragen over het kookboek Cadeauboeken It's cocktail time. van

Het boek Cadeauboeken It's cocktail time. is geschreven door de auteur . 

Het kookboek Cadeauboeken It's cocktail time. is geschreven in het Nederlands. Het kookboek is niet in andere talen verbrijgbaar.

Het kookboek Cadeauboeken It's cocktail time. bestaat uit 160 pagina’s. Voldoende pagina’s voor de lekkerste recepten.

Uitgeverij Rebo Productions heeft het kookboek Cadeauboeken It's cocktail time. van uitgebracht. Het kookboek Cadeauboeken It's cocktail time. heeft het volgende EAN nummer meegekregen: 9789036640190.

Het kookboek Cadeauboeken It's cocktail time. van valt in de categorie Kookboeken Drankboeken Sterke drank & Cocktails Boeken en de keuken is . Je zal hier dus heerlijke inspiratie uithalen. 

Bekijk nog meer heerlijke kookboeken