1. Kookboeken
  2. 500 studentenmaaltijden.

500 studentenmaaltijden. van Deborah Gray

5/5

Heb je zin om de keuken in te duiken en nieuwe recepten uit te proberen maar zoek je daarvoor inspiratie uit een nieuw kookboek? Probeer dan eens 500 studentenmaaltijden. van Deborah Gray. Een kookboek bestaande uit 288 pagina’s boordevol lekkere gerechten. Lees verder voor meer informatie over dit mooie kookboek van Deborah Gray.

Specificaties van het kookboek 500 studentenmaaltijden.
HoofdauteurDeborah Gray
Aantal pagina’s288
TaalNederlands
HoofduitgeverijVeltman Uitgevers B.V.
Keuken
CategorieKookboeken Gezin & Relaties Studenten Dieet & Gezond Snel & Makkelijk Levensfasen Boeken

Omschrijving van het kookboek 500 studentenmaaltijden. van Deborah Gray

Onze 500 studentenmaaltijden is dé ultieme studentenbijbel voor koken. Het biedt je alle ingrediënten en informatie die je nodig hebt om de meest heerlijke maaltijden te bereiden, zonder dat je veel geld hoeft uit te geven. In het kookboek vind je tientallen tips en trucs over het bereiden van studentengerechten die makkelijk en betaalbaar zijn. Je bent niet langer gebonden aan de eentonigheid van je studentenmenu, want met 500 studentenmaaltijden kun je variëren met heerlijke gerechten. Er zijn recepten voor allerlei verschillende soorten gerechten, variërend van vegetarische gerechten, salades, pasta's en stoofpotten tot visgerechten en desserts. Met deze recepten heb je zo een uitgebreide maaltijd vol verschillende smaken en texturen op tafel. Niet alleen dat, maar met de tips en trucs uit het kookboek leer je ook hoe je met eenvoudige ingrediënten een heerlijk gerecht kunt bereiden. Dus als je op zoek bent naar een kookboek vol betaalbare en smakelijke studentengerechten, dan is 500 studentenmaaltijden de perfecte aanvulling op je kookboekencollectie. Je kunt meteen aan de slag met heerlijke, betaalbare studentengerechten die je met gemak en eenvoud kunt bereiden. Dus bestel vandaag nog jouw exemplaar van 500 studentenmaaltijden en geniet van de vele mogelijkheden die het je biedt om te variëren met je studentenmenu.

Veelgestelde vragen over het kookboek 500 studentenmaaltijden. van Deborah Gray

Het boek 500 studentenmaaltijden. is geschreven door de auteur Deborah Gray. 

Het kookboek 500 studentenmaaltijden. is geschreven in het Nederlands. Het kookboek is niet in andere talen verbrijgbaar.

Het kookboek 500 studentenmaaltijden. bestaat uit 288 pagina’s. Voldoende pagina’s voor de lekkerste recepten.

Uitgeverij Veltman Uitgevers B.V. heeft het kookboek 500 studentenmaaltijden. van Deborah Gray uitgebracht. Het kookboek 500 studentenmaaltijden. heeft het volgende EAN nummer meegekregen: 9789048311279.

Het kookboek 500 studentenmaaltijden. van Deborah Gray valt in de categorie Kookboeken Gezin & Relaties Studenten Dieet & Gezond Snel & Makkelijk Levensfasen Boeken en de keuken is . Je zal hier dus heerlijke inspiratie uithalen. 

Bekijk nog meer heerlijke kookboeken