Rutger van den Broek van Rutger Bakt heeft de afgelopen tijd hard gewerkt aan een nieuw boek: de Koekjesbijbel. Er staan veel verassende koekjesrecepten in en het boek is vanaf begin augustus verkrijgbaar.

Veel recepten
Met meer dan 170 koekjesrecepten zit je met Koekjesbijbel gebakken: van oud-Hollandse klassiekers als Jan Hagel en bokkenpootjes tot internationaal bekende koekjes als amaretti en shortbread. Maar er zijn ook genoeg minder bekende koekjes om te ontdekken, zoals dennenkoeken en craquants met karamel en hazelnoten. Leer de basistechnieken met behulp van duidelijke stap-voor-stapfoto’s en maak handig gebruik van de ruime selectie aan basisrecepten. Daarnaast vind je handige tips bij de recepten, zodat je zelf de lekkerste en mooiste koekjes kunt bakken!

Rutger met zijn Koekjesbijbel. Foto: Rutgerbakt

Over Rutger
Rutger van den Broek is een Nederlands schrijver van kookboeken. Hij is in 2013 landelijk bekend geworden als winnaar van het tv-programma Heel Holland Bakt. Naast de Koekjesbijbel schreef hij het hartige bakboek, Bakbijbel, Rutger Bakt en Rutger Bakt Feestelijk. Op zijn blog schrijft Rutger: “Bij mijn bakrecepten vind ik het vooral belangrijk dat de baksels lekker smaken en dat de recepten duidelijk geschreven zijn, waardoor jij ze thuis ook kan maken. Het uiterlijk van baksels speelt zeker mee bij mijn recepten, maar de smaken en texturen zijn voor mij het allerbelangrijkst. Het moet een feestje zijn in je mond!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *