Janny van der Heijden – jurylid van Heel Holland Bakt en culinair journalist – heeft haar eigen servies ontworpen. Ze koos in haar ontwerp voor Delfts blauw geïnspireerde bloemen gecombineerd met traditionele en moderne motieven. De naam van de servieslijn is ‘Sharing Moments’ en het is verkrijgbaar bij De Bijenkorf.

Janny met haar nieuwe servies. Foto: De Bijenkorf

Verzamelaar
Janny is een fervent verzamelaar van bijzondere serviezen. Het servies heet ‘Sharing moments’ omdat er volgens Janny ‘niets mooier is dan met elkaar dierbare momenten te delen’. En hoe doe je dat beter dan door samen iets te eten en te drinken?

Het servies, ontworpen door Janny. Foto: De Bijenkorf

Op zoek naar serviezen met een WoW-effect? Doe hier inspiratie op!

Het ontwerpen zelf was volgens Van der Heijden een geweldige uitdaging: “Ik hou van de Delfts blauwe kleurencombinatie; daar zit zo’n lange geschiedenis van verfijning in besloten. En het bloemenmotief geeft het warme en handgeschilderde gevoel perfect weer. Maar ik wilde ook een brug slaan tussen traditie en vernieuwing: tussen strak gestileerd en nonchalante ongedwongenheid. Een mix-and-match, verrassend en toch harmonieus: niets ligt vast, alles mag én kan samengaan.”

Klik hier voor het servies bij De Bijenkorf

Tijd voor een genietmomentje met thee! Wist je dat dit heel goed voor je is?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *