Heb jij in het najaar ook trek in ijs? Ga dan eens langs Heldro IJs in Nijmegen. Daar verkopen ze ijs met kruidnoten van Bolletje. Bolletje op je bolletje ijs dus. Echt de perfecte topping voor in het najaar. Je kunt kiezen uit de gewone kruidnoten of verschillende speciale smaken met bijvoorbeeld truffelchocolade.

Foto: Heldro IJs

Bolletje
Op haar Facebookpagina meldt Heldro: “Dit najaar is er sprake van een heuse Bolletje ‘take-over’ in onze ambachtelijke ijssalon in Nijmegen. Hier geniet je van het klassieke Heldro ijs, afgetopt met de kruidnoten van Bolletje. Ook de Heldro bubbelwafels ondergaan een tijdelijke Bolletje metamorfose, afgemaakt met Bolletje taai taai. Bolletje kruidnoten worden sinds jaar en dag gebakken volgens geheim kruidnotenrecept door de bakkers van Bolletje. Naast de basistopping van de originele, klassieke kruidnoten, wisselt de topping dagelijks bij Heldro. Van pure chocolade kruidnoten, tot een kruidnotentopping van witte chocolade. Daarnaast zijn de Bolletje toppingsproducten ook los te koop in de ijssalon. Het ‘Bolletje’ ijs is nog tot begin december dagelijks verkrijgbaar bij ons opscheppunt in het centrum van Nijmegen.”

Bubbelwafel met ijs, kruidnoten en taaitaai! Foto: Heldro IJs.

Bubbelwafels
Heldro heeft ook heerlijke bubbelwafels. Wat dacht je van een Heldro bubbelwafel met warme stoofpeertjes en slagroom? Voor in het najaar introduceerde de ijssalon twee nieuwe warme toppings: warme stoofpeertjes en warme appeltjes. IJs alleen in de zomer? Niet met deze toppings!

Liever iets anders maken met kruidnoten? Klik hier!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *