1. Kookboeken
  2. 500 baby peutergerechten.

500 baby peutergerechten. van Beverly Glock

5/5

Heb je zin om de keuken in te duiken en nieuwe recepten uit te proberen maar zoek je daarvoor inspiratie uit een nieuw kookboek? Probeer dan eens 500 baby peutergerechten. van Beverly Glock. Een kookboek bestaande uit 288 pagina’s boordevol lekkere gerechten. Lees verder voor meer informatie over dit mooie kookboek van Beverly Glock.

Specificaties van het kookboek 500 baby peutergerechten.
HoofdauteurBeverly Glock
Aantal pagina’s288
TaalNederlands
HoofduitgeverijVeltman Uitgevers B.V.
Keuken
CategorieKookboeken Gezondheid & Lichaam Boeken

Omschrijving van het kookboek 500 baby peutergerechten. van Beverly Glock

Dit boek bevat 500 baby- en peutergerechten die net zo gemakkelijk te bereiden zijn als lekker. De recepten zijn ontwikkeld door een team van voedingsdeskundigen, zodat je zeker bent dat je kleintje de juiste voedingsstoffen binnenkrijgt. De recepten variëren van kant-en-klare maaltijden tot kleine hapjes, zodat je altijd een gevarieerde maaltijd op tafel kunt zetten die heerlijk smaakt. De recepten zijn zo gemaakt dat je kleintje er ook echt van gaat genieten. De ingrediënten zijn vers en voedzaam, zodat je zeker weet dat je kindje alleen de beste voeding krijgt. Met dit boek heb je alles wat je nodig hebt om lekkere, gezonde en gevarieerde gerechten te maken die je kindje met veel smaak zal opeten.

Veelgestelde vragen over het kookboek 500 baby peutergerechten. van Beverly Glock

Het boek 500 baby peutergerechten. is geschreven door de auteur Beverly Glock. 

Het kookboek 500 baby peutergerechten. is geschreven in het Nederlands. Het kookboek is niet in andere talen verbrijgbaar.

Het kookboek 500 baby peutergerechten. bestaat uit 288 pagina’s. Voldoende pagina’s voor de lekkerste recepten.

Uitgeverij Veltman Uitgevers B.V. heeft het kookboek 500 baby peutergerechten. van Beverly Glock uitgebracht. Het kookboek 500 baby peutergerechten. heeft het volgende EAN nummer meegekregen: 9789048304394.

Het kookboek 500 baby peutergerechten. van Beverly Glock valt in de categorie Kookboeken Gezondheid & Lichaam Boeken en de keuken is . Je zal hier dus heerlijke inspiratie uithalen. 

Bekijk nog meer heerlijke kookboeken