“Taarten zijn geweldig! Mijn missie is om de wereld te laten zien dat mooie taarten zeker kunnen opboksen tegen de prachtigste weddingcakes en sjieke desserts, maar dat ze ook leuk zijn en makkelijk te maken”, aldus de missie van Jessica Leigh Clark-Bojin van Pies Are Awesome uit Vancouver. Zij begon in 2016 met bakken. Toen had ze nog geen enkele ervaring en ondertussen is ze een expert in het maken van kunstige taarten.

De ‘bestnine’ van 2017. Bron: Instagrampagina van Pies Are Awesome.

Veelzijdig
De Canadese wil met haar kunstige creaties laten zien hoe veelzijdig deze hobby is. Eind januari verscheen een interview over haar in Dailymail.co.uk. Hierin is te lezen dat Jessica begin dit jaar een serie van taarten maakte met de gezichten van celebreties erop. Helemaal eetbaar. Iemand een stukje van Oprah? Of heb je meer zin in Bruce Willis? Haar designs zijn heel divers. Zo maakt ze ook taarten met Star Wars- en Disneyfiguren. Ook staat ze bekend om haar ‘piescrapers’. Dit zijn taarten met figuren of thema’s die rechtop staan.

Jessica met één van haar ‘piescrapers’. Bron: Instagram

Leren
Wil je ook leren hoe dit moet? Jessica geeft lessen op YouTube en heeft een boek Pie-Modding. En op haar website leer je ook al heel veel. Als je haar stappen nauwkeurig volgt ben jij binnenkort ook de ‘Hero of the Party’. Hieronder nog een filmpje met een voorbeeld van een ‘piescraper’.

Pies Are Awesome is op Instagram te vinden onder de naam @thepieous.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *