1. Kookboeken
  2. Kookbijbels Koolhydraatarme bijbel.

Kookbijbels Koolhydraatarme bijbel. van Janneke Vreugdenhil

5/5

Heb je zin om de keuken in te duiken en nieuwe recepten uit te proberen maar zoek je daarvoor inspiratie uit een nieuw kookboek? Probeer dan eens Kookbijbels Koolhydraatarme bijbel. van Janneke Vreugdenhil. Een kookboek bestaande uit 512 pagina’s boordevol lekkere gerechten. Lees verder voor meer informatie over dit mooie kookboek van Janneke Vreugdenhil.

Specificaties van het kookboek Kookbijbels Koolhydraatarme bijbel.
HoofdauteurJanneke Vreugdenhil
Aantal pagina’s512
TaalNederlands
HoofduitgeverijCarrera
Keuken
CategorieKookboeken Boeken

Omschrijving van het kookboek Kookbijbels Koolhydraatarme bijbel. van Janneke Vreugdenhil

De Kookbijbels Koolhydraatarme bijbel is het perfecte naslagwerk voor iedereen die (zo nu en dan) minder koolhydraten wil eten. Het boek bevat recepten die gebaseerd zijn op de laatste wetenschappelijke inzichten over voeding. Het boek bevat verschillende gerechten voor elk moment van de dag, waaronder ontbijt, lunch, diner, snacks en desserts. U kunt kiezen uit meer dan 100 verschillende recepten die allemaal eenvoudig te bereiden zijn. De Kookbijbels Koolhydraatarme bijbel is een geweldig hulpmiddel om de koolhydraatinname te verlagen en gezondere maaltijden te bereiden. Daarnaast helpt het boek u om meer energie te krijgen, te focussen en af te vallen. De recepten bevatten geen ongezonde ingrediënten, maar zijn gebaseerd op gezonde producten die een gezond dieet mogelijk maken. Bovendien helpen de duidelijke instructies en foto's u bij het maken van heerlijke maaltijden. De Kookbijbels Koolhydraatarme bijbel is een krachtig hulpmiddel om uw koolhydraatinname te verminderen, terwijl u tegelijkertijd nog steeds smakelijke maaltijden kunt bereiden.

Veelgestelde vragen over het kookboek Kookbijbels Koolhydraatarme bijbel. van Janneke Vreugdenhil

Het boek Kookbijbels Koolhydraatarme bijbel. is geschreven door de auteur Janneke Vreugdenhil. 

Het kookboek Kookbijbels Koolhydraatarme bijbel. is geschreven in het Nederlands. Het kookboek is niet in andere talen verbrijgbaar.

Het kookboek Kookbijbels Koolhydraatarme bijbel. bestaat uit 512 pagina’s. Voldoende pagina’s voor de lekkerste recepten.

Uitgeverij Carrera heeft het kookboek Kookbijbels Koolhydraatarme bijbel. van Janneke Vreugdenhil uitgebracht. Het kookboek Kookbijbels Koolhydraatarme bijbel. heeft het volgende EAN nummer meegekregen: 9789048859771.

Het kookboek Kookbijbels Koolhydraatarme bijbel. van Janneke Vreugdenhil valt in de categorie Kookboeken Boeken en de keuken is . Je zal hier dus heerlijke inspiratie uithalen. 

Bekijk nog meer heerlijke kookboeken