1. Whirlpool AKZ9 6240 NB.

Whirlpool AKZ9 6240 NB. oven

5/5

Met de Whirlpool AKZ9 6240 NB. oven maak je de lekkerste ovengerechten. Deze oven is vooral geschikt voor de volgende maaltijden Hoofdgerecht en toetje tegelijk bereiden, Taart bakken, Zelfgemaakte pizza. De Whirlpool AKZ9 6240 NB. oven is geschikt als Inbouw oven in de keuken en is 59,5 cm breed, 56,4 cm diep en 59,5 cm hoog. De oven is beschikbaar in de kleur Zwart.

Specificaties van de Whirlpool AKZ9 6240 NB. oven

 

Plaatsing van de ovenInbouw
Afmetingen59,5 cm breedte, 59,5 cm hoogte en 56,4 cm diepte.
Inhoud73 l
Gewicht33 kg
KleurZwart
Aantal automatische programma’sUnknown
Standaard meegeleverdBakplaat, Handleiding, Installatiemateriaal, Ovenrooster
Oven/magnetron functiesGrill, Oven
Type ovenfunctiesBovenwarmte, Flexibele ovenruimte, Gelijktijdige boven- en onderwarmte, Grill, Hetelucht, Pizzastand
Aanbevolen voor type etenHoofdgerecht en toetje tegelijk bereiden, Taart bakken, Zelfgemaakte pizza

 

Omschrijving van de Whirlpool AKZ9 6240 NB. oven

De Whirlpool AKZ9 6240 NB is een uiterst krachtige oven die gebruiksvriendelijkheid en comfort combineert. Met zijn energiezuinige kenmerken is deze oven ook nog eens goed voor het milieu. De katalytische reinigingstechniek maakt het schoonmaken van de oven eenvoudig: de speciale achterwand absorbeert vet en vuil. Bovendien is de xxl oven met een inhoud van 75 liter ruim genoeg voor al je maaltijden. Met de 6th Sense technologie kun je je oven in 3 stappen instellen en kies je uit 13 vooraf ingestelde ovenfuncties die je helpen de juiste instelling te vinden. Met de Ready2Cook technologie hoef je nooit meer te wachten tot je oven is voorverwarmd, want de juiste temperatuur is in een mum van tijd bereikt. Met de Cook3 technologie kun je tegelijkertijd verschillende gerechten bereiden, zonder dat er geur- en smaakoverdracht optreedt. Let op: de oven wordt geleverd zonder stekker, dus bestel deze er los bij.

Pluspunten
  • Dankzij turbo hetelucht kun je gerechten op meerdere niveaus bakken

    .

    De oven heeft een katalytische achterwand die het vuil opneemt en verbrandt

    .

    Dankzij de timer weet je precies wanneer je gerecht klaar is.

Minpunten
  • Je heeft geen kerntemperatuurmeter nodig om je gerecht precies naar jouw voorkeur te bereiden.

Veelgestelde vragen over de Whirlpool AKZ9 6240 NB. oven

De Whirlpool AKZ9 6240 NB. heeft de volgende afmetingen: 59,5 cm breedte, 59,5 cm hoogte en 56,4 cm diepte. De Whirlpool AKZ9 6240 NB. oven weegt 33 kg. 

De Whirlpool AKZ9 6240 NB. is een Inbouw oven.

De Whirlpool AKZ9 6240 NB. oven heeft een inhoud van 73 l. Voldoende ruimte voor het bakken van lekkere taarten en stoven van ovenschotels.

De Whirlpool AKZ9 6240 NB. oven heeft Unknown automatische programma’s. Dat maakt bakken, grillen en stoven nog makkelijker.

De Whirlpool AKZ9 6240 NB. oven is Zwart van kleur. Momenteel zijn er geen andere kleuren verkrijgbaar. 

Bij de aankoop van deze Whirlpool AKZ9 6240 NB. oven krijg je standaard de volgende onderdelen meegeleverd: Bakplaat, Handleiding, Installatiemateriaal, Ovenrooster.

Deze Whirlpool AKZ9 6240 NB. oven heeft de volgende functies: Grill, Oven. Hierin kan je dus vele diverse maaltijden in bereiden.

De aanbevolen maaltijden voor deze Whirlpool AKZ9 6240 NB. oven zijn: Hoofdgerecht en toetje tegelijk bereiden, Taart bakken, Zelfgemaakte pizza.

Alternatieven voor deze Whirlpool AKZ9 6240 NB. oven