1. Kookboeken
  2. Top.

Top. van Natalia Rakhorst

5/5

Heb je zin om de keuken in te duiken en nieuwe recepten uit te proberen maar zoek je daarvoor inspiratie uit een nieuw kookboek? Probeer dan eens Top. van Natalia Rakhorst. Een kookboek bestaande uit 220 pagina’s boordevol lekkere gerechten. Lees verder voor meer informatie over dit mooie kookboek van Natalia Rakhorst.

Specificaties van het kookboek Top.
HoofdauteurNatalia Rakhorst
Aantal pagina’s220
TaalNederlands
HoofduitgeverijProject Gezond B.V.
Keuken
CategorieKookboeken Snel & Makkelijk Boeken

Omschrijving van het kookboek Top. van Natalia Rakhorst

"TOP" is het ideale kookboek voor mensen die willen genieten van lekker eten zonder al te veel moeite te doen. De recepten zijn ontwikkeld door Natalia en Walter van Project Gezond en bevatten alleen normale ingrediënten. Bovendien is elk recept getest door duizenden mensen. Er staan recepten in van pulled pork tot gegrilde zalm, van boerenomelet tot bananenpannenkoek en van Hollandse pot tot Mexicaans. Elk recept is voorzien van een paginagrote foto. Om je de ideale kookervaring te bieden, is er voor elk recept een stappenplan beschreven. Zo weet je precies wat je moet doen en hoelang het duurt om het recept klaar te maken. Bovendien zijn de ingrediënten gemakkelijk te verkrijgen en is het kookboek geschikt voor mensen met alle soorten diëten. Of je nu zoekt naar een lekkere maaltijd voor het hele gezin of een gezonde snack voor tussendoor, dit kookboek heeft voor iedereen wat wils.

Veelgestelde vragen over het kookboek Top. van Natalia Rakhorst

Het boek Top. is geschreven door de auteur Natalia Rakhorst. 

Het kookboek Top. is geschreven in het Nederlands. Het kookboek is niet in andere talen verbrijgbaar.

Het kookboek Top. bestaat uit 220 pagina’s. Voldoende pagina’s voor de lekkerste recepten.

Uitgeverij Project Gezond B.V. heeft het kookboek Top. van Natalia Rakhorst uitgebracht. Het kookboek Top. heeft het volgende EAN nummer meegekregen: 9789082745238.

Het kookboek Top. van Natalia Rakhorst valt in de categorie Kookboeken Snel & Makkelijk Boeken en de keuken is . Je zal hier dus heerlijke inspiratie uithalen. 

Bekijk nog meer heerlijke kookboeken