1. Kookboeken
  2. Het grote wildplukboek.

Het grote wildplukboek. van Edwin Florès

5/5

Heb je zin om de keuken in te duiken en nieuwe recepten uit te proberen maar zoek je daarvoor inspiratie uit een nieuw kookboek? Probeer dan eens Het grote wildplukboek. van Edwin Florès. Een kookboek bestaande uit 304 pagina’s boordevol lekkere gerechten. Lees verder voor meer informatie over dit mooie kookboek van Edwin Florès.

Specificaties van het kookboek Het grote wildplukboek.
HoofdauteurEdwin Florès
Aantal pagina’s304
TaalNederlands
HoofduitgeverijBertram + de Leeuw Uitgevers Bv
Keuken
CategorieKookboeken Wetenschap & Natuur Biologie Dieet & Gezond Planten Bloemen, Bomen & Planten Boeken

Omschrijving van het kookboek Het grote wildplukboek. van Edwin Florès

Het grote wildplukboek is een must-have voor iedereen die meer wil weten over wildplukken. Edwin Florès legt in dit boek de geheimen van het wildplukken uit. Het boek bevat meer dan 200 verschillende wilde eetbare planten, bessen, noten, wortels en paddenstoelen. Van het groene bos, via de zilte kust, tot aan de meest exotische locaties. Ook leer je meer over de heilzame werking van sommige planten. Verder krijg je tips over wat je wel en niet kunt eten en waar je op moet letten. Zo weet je zeker dat je veilig en verantwoord wilde planten kunt plukken.

Veelgestelde vragen over het kookboek Het grote wildplukboek. van Edwin Florès

Het boek Het grote wildplukboek. is geschreven door de auteur Edwin Florès. 

Het kookboek Het grote wildplukboek. is geschreven in het Nederlands. Het kookboek is niet in andere talen verbrijgbaar.

Het kookboek Het grote wildplukboek. bestaat uit 304 pagina’s. Voldoende pagina’s voor de lekkerste recepten.

Uitgeverij Bertram + de Leeuw Uitgevers Bv heeft het kookboek Het grote wildplukboek. van Edwin Florès uitgebracht. Het kookboek Het grote wildplukboek. heeft het volgende EAN nummer meegekregen: 9789461562814.

Het kookboek Het grote wildplukboek. van Edwin Florès valt in de categorie Kookboeken Wetenschap & Natuur Biologie Dieet & Gezond Planten Bloemen, Bomen & Planten Boeken en de keuken is . Je zal hier dus heerlijke inspiratie uithalen. 

Bekijk nog meer heerlijke kookboeken