1. Kookboeken
  2. Code Noir.

Code Noir. van Lelani Lewis

5/5

Heb je zin om de keuken in te duiken en nieuwe recepten uit te proberen maar zoek je daarvoor inspiratie uit een nieuw kookboek? Probeer dan eens Code Noir. van Lelani Lewis. Een kookboek bestaande uit 256 pagina’s boordevol lekkere gerechten. Lees verder voor meer informatie over dit mooie kookboek van Lelani Lewis.

Specificaties van het kookboek Code Noir.
HoofdauteurLelani Lewis
Aantal pagina’s256
TaalNederlands
HoofduitgeverijNijgh & van Ditmar
Keuken
CategorieKookboeken Boeken

Omschrijving van het kookboek Code Noir. van Lelani Lewis

De Code Noir van Lelani van der Merwe bevat meer dan 75 creatieve recepten die je thuis kunt kokkerellen. Van hoofdgerechten, kleine hapjes tot zoete gerechten, alles is mogelijk met dit boek. De recepten zijn gemaakt van ingrediënten die je gemakkelijk in de supermarkt kunt kopen. Vanuit een liefde voor plantaardige gerechten, kleurrijke salades, rijke en smaakvolle stamppotten, heerlijke zoete en hartige baksels, heeft Lelani met Code Noir een kookboek gecreëerd dat uitnodigt om te koken. Deze recepten zijn niet alleen lekker, maar ook gezond. De bereidingswijzes zijn helder en eenvoudig, waarmee je iedereen kunt verrassen met een heerlijk gerecht. Er worden zelfs tips gegeven om je gerechten nog specialer te maken. Van klassieke gerechten tot trendy gerechten, Lelani heeft voor elk wat wils. Verras familie, vrienden of jezelf met een gastronomisch maal. Met Code Noir ben je verzekerd van een goed resultaat. Laat je inspireren door de recepten en verras je gasten met het lekkerste dat ooit in je keuken thuis bereid is.

Veelgestelde vragen over het kookboek Code Noir. van Lelani Lewis

Het boek Code Noir. is geschreven door de auteur Lelani Lewis. 

Het kookboek Code Noir. is geschreven in het Nederlands. Het kookboek is niet in andere talen verbrijgbaar.

Het kookboek Code Noir. bestaat uit 256 pagina’s. Voldoende pagina’s voor de lekkerste recepten.

Uitgeverij Nijgh & van Ditmar heeft het kookboek Code Noir. van Lelani Lewis uitgebracht. Het kookboek Code Noir. heeft het volgende EAN nummer meegekregen: 9789038811826.

Het kookboek Code Noir. van Lelani Lewis valt in de categorie Kookboeken Boeken en de keuken is . Je zal hier dus heerlijke inspiratie uithalen. 

Bekijk nog meer heerlijke kookboeken