1. Kookboeken
  2. 500 soepen.

500 soepen. van Blake, S.

5/5

Heb je zin om de keuken in te duiken en nieuwe recepten uit te proberen maar zoek je daarvoor inspiratie uit een nieuw kookboek? Probeer dan eens 500 soepen. van Blake, S.. Een kookboek bestaande uit 288 pagina’s boordevol lekkere gerechten. Lees verder voor meer informatie over dit mooie kookboek van Blake, S..

Specificaties van het kookboek 500 soepen.
HoofdauteurBlake, S.
Aantal pagina’s288
TaalNederlands
HoofduitgeverijVeltman Uitgevers B.V.
Keuken
CategorieKookboeken Dieet & Gezond Boeken

Omschrijving van het kookboek 500 soepen. van Blake, S.

Van tomatensoep tot champignonsoep, van linzensoep tot kippensoep, met dit boek krijgt u 500 verschillende soepen die u kunt koken. Er zijn recepten voor zowel traditionele soepen als voor exotische soepen. U kunt kiezen uit soepen met vlees, vis, groenten, bonen of zelfs een combinatie van al deze ingrediënten. De recepten zijn gemakkelijk te lezen en te volgen, waardoor u in staat bent om een heerlijke soep te bereiden. Naast recepten voor soepen, bevat het boek ook tips voor het maken van de perfecte bouillon, bisque, chowder, maaltijdsoep en consommé. Deze suggesties zullen u helpen om een heerlijke en voedzame maaltijd te bereiden die iedereen zal smaken. Daarnaast vindt u in dit boek ook informatie over de verschillende soorten soepen, hun voedingswaarden en hun geschiedenis. Met dit boek zult u in staat zijn om de perfecte soepen te maken voor elke gelegenheid.

Veelgestelde vragen over het kookboek 500 soepen. van Blake, S.

Het boek 500 soepen. is geschreven door de auteur Blake, S.. 

Het kookboek 500 soepen. is geschreven in het Nederlands. Het kookboek is niet in andere talen verbrijgbaar.

Het kookboek 500 soepen. bestaat uit 288 pagina’s. Voldoende pagina’s voor de lekkerste recepten.

Uitgeverij Veltman Uitgevers B.V. heeft het kookboek 500 soepen. van Blake, S. uitgebracht. Het kookboek 500 soepen. heeft het volgende EAN nummer meegekregen: 9789059207080.

Het kookboek 500 soepen. van Blake, S. valt in de categorie Kookboeken Dieet & Gezond Boeken en de keuken is . Je zal hier dus heerlijke inspiratie uithalen. 

Bekijk nog meer heerlijke kookboeken