1. AEG KME761080M CombiQuick.

AEG KME761080M CombiQuick. oven

5/5

Met de AEG KME761080M CombiQuick. oven maak je de lekkerste ovengerechten. Deze oven is vooral geschikt voor de volgende maaltijden Hoofdgerecht en toetje tegelijk bereiden, Kant-en-klaarmaaltijd opwarmen, Taart bakken, Zelfgemaakte pizza. De AEG KME761080M CombiQuick. oven is geschikt als Inbouw oven in de keuken en is 59,5 cm breed, 56,7 cm diep en 45,5 cm hoog. De oven is beschikbaar in de kleur Zilver.

Specificaties van de AEG KME761080M CombiQuick. oven

 

Plaatsing van de ovenInbouw
Afmetingen59,5 cm breedte, 45,5 cm hoogte en 56,7 cm diepte.
Inhoud43 l
Gewicht41,4 kg
KleurZilver
Aantal automatische programma’sUnknown
Standaard meegeleverdBakplaat, Handleiding, Installatiemateriaal, Ovenrooster
Oven/magnetron functiesGrill, Magnetron, Oven
Type ovenfunctiesBovenwarmte, Crispfunctie, Flexibele ovenruimte, Gelijktijdige boven- en onderwarmte, Grill, Hetelucht, Magnetron, Onderwarmte, Pizzastand
Aanbevolen voor type etenHoofdgerecht en toetje tegelijk bereiden, Kant-en-klaarmaaltijd opwarmen, Taart bakken, Zelfgemaakte pizza

 

Omschrijving van de AEG KME761080M CombiQuick. oven

Met de AEG KME761080M CombiQuick bereid je eenvoudig en snel een heerlijke maaltijd. De combi oven combineert hetelucht met magnetronfunctie zodat je gerecht eerder klaar is. Je kunt er ook voor kiezen om Fast Cooking aan te zetten. Zo smelt je kaas op een tosti of maak je een knapperig korstje op je crème brûlée en lasagne. Wil je liever een versgebakken of diepvriespizza? De pizzastand zorgt met de juiste temperatuur en extra onderwarmte voor een knapperige bodem. Is je voedsel bevroren? Met de ontdooifunctie krijg je je bevroren groenten of fruit zo weer op de juiste temperatuur. Geen tijd om lang te wachten? Kies dan voor snel voorverwarmen. De AEG KME761080M CombiQuick is een uitkomst voor iedereen die weinig tijd heeft maar toch een gevarieerd en smaakvol bereid maaltijd wil hebben. Het is een uitstekende keuze voor de mensen met weinig tijd maar die niet willen inboeten aan kwaliteit. Je maakt binnen een mum van tijd heerlijke maaltijden, van kip met rozemarijn tot een versgebakken pizza.

Pluspunten
 • Dankzij HotAir circuleert de hete lucht gelijkmatig en consistent door de ovenruimte

  .

  Kies een van de 23 automatische programma's en de oven selecteert de juiste instellingen voor jouw gerecht

  .

  Bedien de oven nauwkeurig met het touchscreen, waardoor je precies de juiste temperatuur bereikt.

Minpunten
 • De oven heeft geen telescopische rails om je gerechten uit de oven te halen zonder je te branden

  .

  Door het gebruiksgemak van de basisklasse is het bedienen van de oven minder gemakkelijk.

Veelgestelde vragen over de AEG KME761080M CombiQuick. oven

De AEG KME761080M CombiQuick. heeft de volgende afmetingen: 59,5 cm breedte, 45,5 cm hoogte en 56,7 cm diepte. De AEG KME761080M CombiQuick. oven weegt 41,4 kg. 

De AEG KME761080M CombiQuick. is een Inbouw oven.

De AEG KME761080M CombiQuick. oven heeft een inhoud van 43 l. Voldoende ruimte voor het bakken van lekkere taarten en stoven van ovenschotels.

De AEG KME761080M CombiQuick. oven heeft Unknown automatische programma’s. Dat maakt bakken, grillen en stoven nog makkelijker.

De AEG KME761080M CombiQuick. oven is Zilver van kleur. Momenteel zijn er geen andere kleuren verkrijgbaar. 

Bij de aankoop van deze AEG KME761080M CombiQuick. oven krijg je standaard de volgende onderdelen meegeleverd: Bakplaat, Handleiding, Installatiemateriaal, Ovenrooster.

Deze AEG KME761080M CombiQuick. oven heeft de volgende functies: Grill, Magnetron, Oven. Hierin kan je dus vele diverse maaltijden in bereiden.

De aanbevolen maaltijden voor deze AEG KME761080M CombiQuick. oven zijn: Hoofdgerecht en toetje tegelijk bereiden, Kant-en-klaarmaaltijd opwarmen, Taart bakken, Zelfgemaakte pizza.

Alternatieven voor deze AEG KME761080M CombiQuick. oven