1. Kookboeken
  2. Kookbijbels Borrelbijbel.

Kookbijbels Borrelbijbel. van Ramon Brugman

5/5

Heb je zin om de keuken in te duiken en nieuwe recepten uit te proberen maar zoek je daarvoor inspiratie uit een nieuw kookboek? Probeer dan eens Kookbijbels Borrelbijbel. van Ramon Brugman. Een kookboek bestaande uit 496 pagina’s boordevol lekkere gerechten. Lees verder voor meer informatie over dit mooie kookboek van Ramon Brugman.

Specificaties van het kookboek Kookbijbels Borrelbijbel.
HoofdauteurRamon Brugman
Aantal pagina’s496
TaalNederlands
HoofduitgeverijCarrera
Keuken
CategorieKookboeken Boeken

Omschrijving van het kookboek Kookbijbels Borrelbijbel. van Ramon Brugman

Kookbijbels Borrelbijbel biedt een unieke selectie aan lekkere recepten voor borrelhapjes. Met deze bijbel in de keuken kun je de lekkerste hapjes bereiden die je je maar kunt voorstellen. Ramon Brugman neemt je mee in zijn kookwereld, waarin je wordt begeleid met heldere instructies en duidelijke stap-voor-stapfoto's. Alle basistechnieken komen aan bod, zoals het maken van cocktails, kaasplanken en het zelf maken van chips. De Kookbijbels Borrelbijbel beschikt over 250 recepten die je een ongekende inspiratie geven. Alles is simpel te bereiden en kan in een mum van tijd op tafel worden gezet. Laat je verrassen door de originele variaties die je met deze bijbel in huis kunt creëren. Een feestje wordt zo nog leuker en je kunt al je gasten verwelkomen met de lekkerste borrelplanken.

Veelgestelde vragen over het kookboek Kookbijbels Borrelbijbel. van Ramon Brugman

Het boek Kookbijbels Borrelbijbel. is geschreven door de auteur Ramon Brugman. 

Het kookboek Kookbijbels Borrelbijbel. is geschreven in het Nederlands. Het kookboek is niet in andere talen verbrijgbaar.

Het kookboek Kookbijbels Borrelbijbel. bestaat uit 496 pagina’s. Voldoende pagina’s voor de lekkerste recepten.

Uitgeverij Carrera heeft het kookboek Kookbijbels Borrelbijbel. van Ramon Brugman uitgebracht. Het kookboek Kookbijbels Borrelbijbel. heeft het volgende EAN nummer meegekregen: 9789048862627.

Het kookboek Kookbijbels Borrelbijbel. van Ramon Brugman valt in de categorie Kookboeken Boeken en de keuken is . Je zal hier dus heerlijke inspiratie uithalen. 

Bekijk nog meer heerlijke kookboeken