1. Kookboeken
  2. Barbecue bier.

Barbecue bier. van Guido Schmelich

5/5

Heb je zin om de keuken in te duiken en nieuwe recepten uit te proberen maar zoek je daarvoor inspiratie uit een nieuw kookboek? Probeer dan eens Barbecue bier. van Guido Schmelich. Een kookboek bestaande uit 176 pagina’s boordevol lekkere gerechten. Lees verder voor meer informatie over dit mooie kookboek van Guido Schmelich.

Specificaties van het kookboek Barbecue bier.
HoofdauteurGuido Schmelich
Aantal pagina’s176
TaalNederlands
HoofduitgeverijLantaarn Publishers.
Keuken
CategorieKookboeken Boeken

Omschrijving van het kookboek Barbecue bier. van Guido Schmelich

Barbecue Bier biedt een unieke en verleidelijke combinatie van 70 recepten voor de barbecue met bieradvies. Laat je inspireren door deze authentieke recepten van Guido Schemelich. Recepten variëren van vlees, vis, vegetarisch en zoet. Bovendien is er genoeg informatie over het soort barbecue en het gereedschap dat je nodig hebt. Ook krijg je een informatief bieradvies met verschillende bierstijlen die passen bij elk recept. Deze staan links bovenin bij elk recept. Maar als je liever geen bier drinkt, kun je de recepten natuurlijk ook zonder bier bereiden. Beelden maken de recepten extra verleidelijk. Alleen al door het boek te bladeren krijg je al barbecuetrek. Met Barbecue Bier maak je grote kans op een onvergetelijke barbecue-ervaring!

Veelgestelde vragen over het kookboek Barbecue bier. van Guido Schmelich

Het boek Barbecue bier. is geschreven door de auteur Guido Schmelich. 

Het kookboek Barbecue bier. is geschreven in het Nederlands. Het kookboek is niet in andere talen verbrijgbaar.

Het kookboek Barbecue bier. bestaat uit 176 pagina’s. Voldoende pagina’s voor de lekkerste recepten.

Uitgeverij Lantaarn Publishers. heeft het kookboek Barbecue bier. van Guido Schmelich uitgebracht. Het kookboek Barbecue bier. heeft het volgende EAN nummer meegekregen: 9789463543804.

Het kookboek Barbecue bier. van Guido Schmelich valt in de categorie Kookboeken Boeken en de keuken is . Je zal hier dus heerlijke inspiratie uithalen. 

Bekijk nog meer heerlijke kookboeken