1. Kookboeken
  2. Basisboek Korea.

Basisboek Korea. van Caroline Hwang

5/5

Heb je zin om de keuken in te duiken en nieuwe recepten uit te proberen maar zoek je daarvoor inspiratie uit een nieuw kookboek? Probeer dan eens Basisboek Korea. van Caroline Hwang. Een kookboek bestaande uit 256 pagina’s boordevol lekkere gerechten. Lees verder voor meer informatie over dit mooie kookboek van Caroline Hwang.

Specificaties van het kookboek Basisboek Korea.
HoofdauteurCaroline Hwang
Aantal pagina’s256
TaalNederlands
HoofduitgeverijBecht
KeukenAziatisch, Koreaans
CategorieKookboeken Boeken

Omschrijving van het kookboek Basisboek Korea. van Caroline Hwang

Basisboek Korea biedt de meest complete informatie over de Koreaanse keuken. Ontdek de heerlijke smaken en aroma's die Koreaanse gerechten uniek maken. Het boek bevat meer dan 80 recepten voor heerlijke gerechten, variërend van klassieke gerechten schotels tot de modernste Koreaanse gerechten. De recepten zijn gemakkelijk te begrijpen en te volgen, zelfs voor de beginner. Bovendien bevat Basisboek Korea veel informatie over de Koreaanse keuken; denk aan ingrediënten, technieken, kooktips en meer. Zo leer je alles wat je moet weten om de lekkerste Koreaanse gerechten te maken. Ontdek deze Aziatische keuken en verrijk je kookervaring met nieuwe smaken en geuren. Ontdek de heerlijke Koreaanse keuken met Basisboek Korea.

Veelgestelde vragen over het kookboek Basisboek Korea. van Caroline Hwang

Het boek Basisboek Korea. is geschreven door de auteur Caroline Hwang. 

Het kookboek Basisboek Korea. is geschreven in het Nederlands. Het kookboek is niet in andere talen verbrijgbaar.

Het kookboek Basisboek Korea. bestaat uit 256 pagina’s. Voldoende pagina’s voor de lekkerste recepten.

Uitgeverij Becht heeft het kookboek Basisboek Korea. van Caroline Hwang uitgebracht. Het kookboek Basisboek Korea. heeft het volgende EAN nummer meegekregen: 9789023015512.

Het kookboek Basisboek Korea. van Caroline Hwang valt in de categorie Kookboeken Boeken en de keuken is Aziatisch, Koreaans. Je zal hier dus heerlijke inspiratie uithalen. 

Bekijk nog meer heerlijke kookboeken