GS – Met tropische temperaturen in de zomer kiest niet iedereen ervoor om in de keuken te staan. Zelfs de meest fervente thuisbakker zit dan liever te chillen in de zon. Maar er zijn genoeg redenen te bedenken om wél aan de bak te gaan. Ben jij gek op ananassen, flamingo’s, cactussen en fantastische kleurtjes? Dan is dit het bericht voor jou!

Lees hieronder de 5 redenen waarom je juist in de zomer de keuken in moet duiken!

1. Omdat je ook in de zomer ’s avonds zin hebt in iets lekkers. Een barbecue is niet compleet met een smakelijk dessert. Je kunt een feestelijke barbecue bijvoorbeeld lekker afsluiten met een taart met bavarois vulling!

2. Omdat je die heerlijke geuren niet wekenlang wilt missen. Bakken is echt een genietmomentje, in welk jaargetijde dan ook. Wat is er nu heerlijker dan de geur van versgebakken biscuit? Of cupcakes? Chocolate chip cookies? Need we say more?

3. Omdat de zomer hét seizoen is van het zomerfruit. Blauwe bessen, aardbeien, frambozen, meloenen, ananassen – al dit fruit is in de zomer volop verkrijgbaar! Meer bakken en decoreren met fruit is super lekker en geeft een mooi én gezonde ’touch’ aan je baksel.

4. Omdat er ontzettend veel leuke zomerse bakspullen verkrijgbaar zijn. Denk bijvoorbeeld aan de ice cream cookie cutter. Of zonnebrillen als eetbare decoraties. En wat dacht je van schattige suikerdecoraties in de vorm van een ananas of palmboom? Je taarten bekleden met zomerse kleurtjes fondant, hoe leuk klinkt dat! En daarna versieren met ananassprinkles en tropische bladeren. Daar krijg je toch een tropical vibe van?

5. Omdat Deleukstetaartenshop superleuke producten heeft voor een tropisch baksel! Hiermee maak je jouw zomerse baksels compleet met een tropisch tintje!
De nieuwe tropical sprinkle medley van FunCakes
De zomerse FunCakes smaakfondanten
Flamingo baking cups van House of Marie
FunCakes mix voor Limoncello Cake
Wilton pineapple sprinkles
FunCakes Ananas en Palmbomen suikerdecoraties
Wilton Silicone Candy Mold ananas, cactus én flamingo.

De tropische winactie op Instagram is afgelopen. De winnares is Sabrina Saive

 

Eén reactie

  1. Met de aantocht van mijn verjaardag 29-7 zou het geweldig zijn om een leuke lekkere zomerse taart te bakken en dat lukt mede met jullie geweldige lekkere mooie spulletjes dus ik zeg,,,,,,kom maar op en laten we een feestje bouwen met een geweldige lekkere taart van deleukstetaartshop???

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *